… OF DE GLADIOLEN

17 juli 2024 12:55

… OF DE GLADIOLEN

Het laatste jaar ben ik bezig om mijn business uit te breiden. Beter nog, ik voeg al mijn ervaringen samen om mijn droom waar te maken. Zouden meer mensen moeten doen. Het beste uit zichzelf halen en in een nieuwe droom stoppen.

Een korte terugblik

Ik groeide op in Gorinchem in een ondernemend gezin. Als vanzelfsprekend vond ik mijn pad via economische en businessopleidingen, waaronder Nyenrode. En als interimmanager kreeg ik steeds vaker een opmerkelijke plek in toonaangevende organisaties, met een effectieve aanpak bij veranderings-, reorganisatie- en crisisvraagstukken. Dat pad is niet langs een kabbelend beekje gegaan, met schuil- en verblijfplaatsen op regelmatige afstand. Daarbij heb ik mezelf vaak moeten overwinnen. Als 15-jarige moest ik al langdurig revalideren na een gebroken nek door een gymongeluk en later moest ik vaak losbreken uit de ketenen van protocollen of mijn weg vinden vanuit een gebrek aan vertrouwen. Maar ik leerde van elke tegenslag, terugslag en uitdaging en vulde mijn rugzak met opleidingen en certificaten en verrijkte mezelf met ontmoetingen met bijzondere mensen.

Intuïtie en strategie

Ik maakte van mijn intuïtie mijn belangrijkste strategie. Master practitioner NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) vormde een stevige basis om de beste versie van mijzelf te worden en tegelijkertijd mensen en bedrijven te laten groeien. Ik maakte er zelfs een product van en richtte mijn bedrijf Ondernemers NLP op. Ik ben dankbaar voor de grote groep ondernemende geesten en leergierige mensen om me heen. Angst brengt je niet verder, dus ik leerde om me écht open te stellen voor de behoeften en wensen van anderen. Iedere dag ontdek ik weer meer, ga ik grenzen over en betreed ik mijn onbekende.

Sara

Ik geloof oprecht dat ‘groei begint waar je comfortzone eindigt’. Tijdens de ontmoeting met de veelbesproken Sara stelde ik me dan ook de vraag naar mijn onvervulde wensen. En dat is ‘een groot podium beklimmen’. Mijn persoonlijkheid is te omschrijven als ‘theaterdier’, met alle drama, commitment en lol die daarbij hoort. En zo ontstond de belofte aan mijzelf om een oude droom waar te maken. Het podium op. Nu of nooit. Alles laten zien. Het beste uit mezelf halen. Het resultaat, een nieuwe tak van sport onder de naam ‘… Of de gladiolen’.

OP WEG NAAR MIJN BUSINESS SHOW ‘LEF IN LEVEN’

Het uur U komt steeds dichterbij. De weg naar 4 oktober is een marsroute die ik gelukkig niet alleen hoef te lopen. Ik ben omringd met experts die me van advies dienen. Gevraagd en ongevraagd. Als betrokken buitenstaanders, want uiteindelijk komt het toch steeds op mezelf aan. Immers, ík sta straks in het licht en mijn naam hangt aan het programma. Ik heb het dan ook op mijn lijf geschreven: no guts, no glory. Oftewel ‘lef in leven’. En wie ben ik in dat geheel? De boilerplates, taglines en pay-offs vlogen me om de oren. Hoe word ik uitnodigend, triggerend, toon ik lef en bevrijd ik mijzelf en anderen? Want ik gun iedereen de vrijheid om te groeien en in vrijheid te leven. Of ik daarin de expert ben die anderen tot de juiste inzichten laat komen? De tijd zal het leren. Voor nu houd ik het op ‘De blikopener van de Lage Landen’. Ik kijk ernaar uit.

Wat houdt je tegen?

Voor de overtreffende trap in je leven, heb je LEF nodig en een positieve mindset. Kom naar mijn inspirerende business show en duik in je eigen dromen op 4 oktober in Fort Altena. Ik zal er alles aan doen: veel nieuwe inzichten, hilarische herinneringen en nieuwe contacten! Wees de kracht achter je eigen groei en die van anderen!

Boek nu een all-in ticket voor € 349,00 (excl. btw) via mijn https://ofdegladiolen.nl/ik-ben-erbij/.

Charlotte Krielaart

Als telg uit een ondernemend gezin heeft Charlotte niet stilgezeten. Na haar studies vond ze haar plek in toonaangevende organisaties en kon effectief bijdragen aan veranderings-, reorganisatie- en crisisvraagstukken. Charlotte is succesvol ondernemer en trainer, maar haar website voor 4 oktober heet niet voor niets: … Of de Gladiolen. Jezelf uitdagen en verbeteren, dat doe je liever niet in je dagelijkse werkomgeving. Charlotte creëert daarvoor haar unieke podium.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.