Zorgeloos betalingen ontvangen

22 oktober 2024 15:26

Zorgeloos betalingen ontvangen

Black Friday mailing klaargezet? Kortingsactie? Webshop in orde? Check, check, check, check! Jij bent als ondernemer natuurlijk volop bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen en e-commerce dagen. In deze drukke maanden heb je dus alle aandacht nodig voor je zaak. Zorg er dus voor dat je goed bent voorbereid op de drukte van de E-commerce dagen als Black Friday en Cyber Monday en natuurlijk alle feestdagen in december!

Black Friday is dé dag waarop consumenten op zoek gaan naar de beste deals. Webshops zien elk jaar een enorme toename in orders en betalingen. Daarom is het cruciaal dat jouw webshop een betrouwbare betalingsoplossing heeft die deze piek zonder problemen aankan. Voor fysieke winkels en tijdelijke kramen is de feestdagendrukte ook altijd een uitdaging. Een extra pinautomaat geeft jou de mogelijkheid om je klanten snel te helpen en lange rijen te voorkomen.  Inmiddels is het ook mogelijk om een app als Tap to Pay op je Android telefoon te zetten waardoor je op je telefoon pinbetalingen kan ontvangen.

Van pinapparaat tot oplossing voor automatische incasso

Ondernemers willen dat hun betaalprocessen soepel en betrouwbaar verlopen en dat hun klanten altijd bij hen terecht kunnen met diverse betaalopties. Of het nu gaat om online betaalmethodes voor jouw webshop of een pinautomaat. Buckaroo heeft alle aandacht voor je betalingen. Zo kun jij je focussen op je eigen onderneming en ontzorgt Buckaroo ondernemers op het gebied van betalingen door persoonlijke service en aandacht. Met bijna 20 jaar ervaring in de markt biedt Buckaroo meer dan 40 betaaloplossingen, pinapparaten en de mobiele betaaloplossing Tap to Pay.

Voor kleinere ondernemers zorgt Buckaroo bijvoorbeeld voor iDEAL- of creditcardbetalingen in de webshop of pinapparatuur voor fysieke winkels of markten. Zo heeft Buckaroo ruim 22.000 pinapparaten in de markt. En voor grootzakelijke ondernemingen en organisaties zoals de NS en ANWB, verzorgt Buckaroo uiteenlopende betaaloplossingen. Van abonnementen tot slimme automatische incasso. Ook is Buckaroo een partner voor bedrijven met een meer complexe betaalstrategie zoals Picnic, Swapfiets, Videoland en de Nederlandse Loterij.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier.

buckaroo-logo

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.