Wat kan Michiel Muller je leren over ondernemen?

2 september 2024 11:47

Wat kan Michiel Muller je leren over ondernemen?

Hij is een van Nederlands bekendste ondernemers en stampte met Tango, Route Mobiel en Picnic stuk voor stuk succesvolle ondernemingen mee uit de grond. Hij is dus dé uitgelezen keynotespreker om ondernemers te inspireren en echte praktijklessen bij te brengen. En dat doet hij op 7 november in Utrecht, tijdens Visma’s Work Smarter event. Maar naast Muller staan er nog andere experts op het podium. Wie en wat kun je verwachten?

Een dag vol inspiratie voor ondernemers en accountants

Work Smarter is al enkele jaren hét inspiratie- en netwerkevenement voor ondernemers en accountants die slimmer willen werken en hun bedrijf willen laten groeien. 9 Visma-bedrijven vormen de Werkspoorkathedraal in Utrecht om tot één grote inspiratie- en netwerkhub. Die inspiratie krijg je o.a. van Michiel Muller, Merete Hverven (CEO van Visma), Esther Vergeer (ex-Paralympiër) en Femke Hogema (Profit First Professionals). Cabaretier Jan Jaap van der Wal zorgt voor een vrolijke (en ongetwijfeld scherpe) slotnoot.

Leiderschap in tijden van crisis

Merete Hverven is CEO van Visma, het grootste particuliere softwarebedrijf in Europa, met meer dan 15.000 werknemers in 32 landen. Als CEO richtte zij zich met succes op het versterken van Visma's positie door de juiste mensen aan te werven en binnenboord te houden, en door nauw samen te werken bij overnames en herstructureringen. In haar keynote laat Hverven zien hoe je een succesvolle leider kan zijn in een steeds onzekerder wordende wereld.

Het maximale uit jezelf halen

Ze won 470 wedstrijden op rij, heeft 21 grandslamtitels en is zevenvoudig Paralympisch kampioen. Om maar een paar van haar prestaties te noemen. Maar daar stopte haar carrière nog lang niet. Voormalig rolstoeltennisser Esther Vergeer vertelt op 7 november openhartig over haar ervaringen als toernooidirecteur van het ABN/AMRO World Wheelchair Tennis Tournament, haar rol als Chef de Mission van Paralympic TeamNL, en haar missie die ze heeft met haar eigen Foundation. Hoe haalde zij het maximale uit zichzelf?

Uit de ratrace stappen

Hoe kun je als accountant evolueren naar een echte adviseur van je klant, zonder dat dit ten koste gaat van je tijd en plezier in je werk? Femke Hogema (Profit First Professionals) ontdekte dat er drie cruciale elementen zijn die de beschikbare tijd van accountants beïnvloeden. Tijdens haar interactieve keynote vertelt Hogema hoe je uit de ratrace kunt stappen en je klanten de tijd en aandacht kan geven die ze verdienen.

Efficiënter werken door digitalisering

Naast de keynotes staat digitalisering ook centraal op Work Smarter. Daar zorgen de organiserende Visma-bedrijven wel voor: Teamleader, Nmbrs, Outstanding24, Yuki, Adminpulse, Visionplanner, Visma eAccounting, CASH en PinkWeb. Ontdek de laatste software-innovaties, leer hoe je meer haalt uit de software die je al gebruikt, en stel al je vragen. Op zoek naar meer praktijkgerichte handvatten die je meteen kan implementeren in je zaak? Dat vind je gegarandeerd in een van de workshops.

Meer info en tickets vind je op worksmarterevent.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.