Plan vooruit: Regel financiering voordat de druk toeneemt!

6 september 2024 12:51

Plan vooruit: Regel financiering voordat de druk toeneemt!

Voor ondernemers is vooruitdenken essentieel. Het bekende gezegde "Repareer het dak als de zon schijnt" geldt ook voor uw zakelijke financiën. Bij MB Adviesgroep adviseren we ondernemers om juist in goede tijden hun financieringsbehoeften te regelen, zodat u voorbereid bent wanneer de kasstroom onder druk komt te staan.

Waarom vroegtijdig plannen belangrijk is:

  1. Financiering in goede tijden aanvragen: Het is eenvoudiger om financiering te verkrijgen wanneer uw bedrijf financieel gezond is. Banken zijn eerder geneigd om gunstige voorwaarden te bieden wanneer er geen directe financiële noodzaak is.
  2. Verbeter uw kansen bij banken: Financiële instellingen beoordelen uw aanvraag op basis van uw huidige resultaten. Door nu actie te ondernemen, vergroot u uw kans op goedkeuring.
  3. Seizoensgebonden bedrijven hebben baat bij goede timing: Voor bedrijven die afhankelijk zijn van seizoenen, is het verstandig om in drukke periodes financiering aan te vragen. Dit voorkomt stress tijdens de rustige maanden.
  4. Documenten op orde: Door alle financiële gegevens up-to-date te houden, verloopt het financieringsproces sneller en soepeler.

Begeleiding op maat beschikbaar

Onze experts staan klaar om u stap voor stap door het financieringsproces te begeleiden. Samen zorgen we ervoor dat u voorbereid bent op toekomstige investeringen of cashflow-uitdagingen. Een goed voorbereid bedrijf is een sterk bedrijf!

Vragen of meer informatie nodig? Plan direct een adviesgesprek in via onze website en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen.

Neem gerust contact met ons op of plan direct een afspraak via deze link: MBAdvies@mbresultaatverbeteraars.nl.

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd over onze content. We kijken uit naar uw publicatie.

Locaties van MB Adviesgroep:

Vestiging Texel
Abbewaal 1
1791 WX Den Burg

Vestiging Middenbeemster
Schoolstraat 9
1462 JC Middenbeemster

Vestiging Amsterdam 
Joan Muyskenweg 22-2.10
1096 CJ Amsterdam

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.