Maak dit jaar een blijvende indruk met een gepersonaliseerde videoboodschap

17 september 2024 10:13

Maak dit jaar een blijvende indruk met een gepersonaliseerde videoboodschap

Tegen het einde van het jaar zijn er veel bedrijven die nadenken over hoe ze hun medewerkers kunnen bedanken voor hun inzet. Een persoonlijk en attent geschenk speelt hierbij een belangrijke rol. Dit jaar gaan we een stap verder met een innovatieve toevoeging die het geven van geschenken nóg persoonlijker en betekenisvoller maakt: een unieke videoboodschap van Interactive gepersonaliseerd met behulp van AI. Het resultaat? Een attent gebaar dat verder gaat dan het traditionele geschenk en een blijvende indruk achterlaat!

Een persoonlijke groet in het kerstpakket!

Met de videoboodschap van Interactive bieden wij een nieuwe manier om medewerkers te verrassen. Via een QR-code op een kaart krijgen medewerkers toegang tot een videoboodschap die van de directie komt. Het is als een persoonlijke groet rechtstreeks vanuit het hart van het bedrijf. Dit maakt het geschenk niet alleen feestelijk, maar ook persoonlijk en warm.

De kracht van deze videoboodschap ligt in de mogelijkheid om met behulp van AI de voornamen van de medewerkers te verwerken in de video. Zo voelt elke boodschap uniek en op maat gemaakt alsof de boodschap persoonlijk voor hen is opgenomen. Deze technologie tilt de waardering naar een hoger niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk eens op onze Online keuze webshop pagina.

kerstgroet

Onze duurzame en creatieve kerstpakketten

Naast de innovatieve nieuwe video blijven onze eindejaarsgeschenken natuurlijk trouw aan de kernwaarden van More Than Gifts. Zo is elk pakket ook dit jaar weer met zorg samengesteld en gevuld met hoogwaardige producten, afgestemd op de nieuwste trendsen thema’s. Ook werken we bij More Than Gifts samen met sociale partners en duurzame toeleveranciers, zodat elk pakket niet alleen een glimlach op het gezicht van medewerkers tovert, maar ook een positieve impact maakt op de maatschappij.

Het Winter Pillowkerstpakket

Een mooi voorbeeld van zo’n pakket is het Winter Pillow kerstpakket. Dit pakket is bedacht om de koude winteravonden extra speciaal te maken voor collega’s. Centraal staat het duurzame Gusta Multi Pillow, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Dit veelzijdige kussen biedt comfort en kan gebruikt worden als hand-of voetverwarmer, als stoelkussen of gewoon stijlvol op de bank. Naast warmte en comfort bevat het Winter Pillow pakket ook verantwoorde lekkernijen en sfeervolle accessoires zoals de Rescued Wish Light, een kaars met een verborgen boodschap. Met elke bestelling steun je bovendien goede doelen zoals het Leger des Heils en de Voedselbank Nederland.

kerstpakket

Benieuwd naar de mogelijkheden van een kerstpakket en een innovatieve videoboodschap voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag en denken met plezier mee overeen creatief pakket. We nemen graag contact met je op en vergeet niet te abonneren voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze trends en updates.

More Than Gifts B.V.
Dé duurzame geschenken-specialist
Populierenlaan 80-82
1911 BM Uitgeest

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.