Hoe kies je de beste relatiegeschenken: focus op pennen met logo

16 mei 2024 14:51

Hoe kies je de beste relatiegeschenken: focus op pennen met logo

Als je op zoek bent naar de beste relatiegeschenken, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Relatiegeschenken zijn namelijk al jaren populair om waardering te tonen aan klanten, partners en medewerkers. Maar hoe kies je nu het perfecte geschenk? En waarom blijven pennen met logo zo populair?

Waarom pennen met logo?

Pennen met logo zijn al jarenlang populaire relatiegeschenken. Ze zijn praktisch, betaalbaar en kunnen gemakkelijk worden bedrukt met het logo van jouw bedrijf. Deze pennen worden dagelijks gebruikt en zorgen voor een constante herinnering aan jouw merk. Ook kunnen ze natuurlijk eenvoudig worden uitgedeeld op evenementen, beurzen en vergaderingen.

Het is een goed idee om verschillende relatiegeschenken te combineren om zo nog meer impact te maken. Denk bijvoorbeeld aan notitieblokken, sleutelhangers of mokken met logo. Zo creëer je een mooie set geschenken die jouw klanten zeker zullen waarderen.

Tips bij het kiezen van pennen met logo

Kies voor pennen van goede kwaliteit. Je wilt natuurlijk wel dat jouw geschenk lang meegaat en niet na een paar dagen al uit elkaar valt. Let bijvoorbeeld op het materiaal en de inkt duurzaamheid. Denk bij relatiegeschenken kopen ook na over de stijl van de pen. Wil je liever een klassieke balpen of gaat jouw voorkeur uit naar een moderne, metalen pen? Het is belangrijk dat de pen past bij jouw bedrijfsimago en de ontvangers aanspreekt.

Zorg er natuurlijk ook voor dat het logo duidelijk en goed zichtbaar is op de pen. Kies een kleur die contrasteert met de kleur van de pen, zodat het logo er echt uitspringt. Een klein logo kan al voldoende zijn, zolang het maar herkenbaar is. En, last but not least: bepaal van tevoren hoeveel je wilt besteden aan de pennen met logo. Er zijn pennen verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dus houd rekening met je budget bij het maken van je keuze.

Ken je doelgroep bij het geven van relatiegeschenken!

Denk na over wat hun dagelijks leven of werk zou verbeteren, nog een tip is om het persoonlijk te maken. Een op maat gemaakt geschenk laat zien dat je tijd en moeite hebt geïnvesteerd om iets speciaals te vinden. Het graveren van de naam of initialen van de ontvanger is al helemaal een gaaf idee.

Ga ook voor duurzame, hoogwaardige geschenken die lang meegaan. Doe geen concessies aan de kwaliteit om binnen je budget te blijven. Een goed gekozen geschenk zal veel meer indruk maken dan iets goedkoops.

Kies voor dit eenvoudige promotiemateriaal

Ze zijn super praktisch en kunnen door iedereen worden gebruikt. Hierdoor wordt jouw merk dagelijks onder de aandacht gebracht. Ook zijn pennen met logo betaalbaar en kunnen ze in grote aantallen worden geproduceerd. Dit maakt ze ideaal om uit te delen op beurzen en evenementen.

Natuurlijk kunnen pennen met logo ook dienen als promotiemateriaal. Je kunt ze gemakkelijk meegeven aan je klanten of gebruiken als weggevertje bij presentaties. Op deze manier vergroot je de naamsbekendheid van jouw bedrijf én zorg je voor een positieve associatie met jouw merk.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.