Groene meters maken met jouw bedrijf? Zo Werkt Het.

4 juni 2024 09:23

Groene meters maken met jouw bedrijf? Zo Werkt Het.

“Hoeveel groene meters maakt jouw organisatie onderweg?” Met die vraag lanceert het landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het deze zomer een campagne voor duurzamer woon-werkverkeer. Het platform richt zich op de tien meest voorkomende uitdagingen op het gebied van duurzame bedrijfsmobiliteit en biedt – via succesverhalen van Nederlandse organisaties – effectieve groene oplossingen.

In de netwerken van de mobiliteitsregio's blijkt dat veel bedrijven tegen dezelfde obstakels aanlopen als het gaat om duurzamer woon-werkverkeer. Veelgehoorde zorgen zijn onder andere: “We zijn bang voor de hoge kosten”, “We hebben een autocultuur” en “We weten niet hoe we het moeten aanpakken”. Dit zijn precies de redenen waarom Zo Werkt Het laat zien hoe het wél kan. Dankzij de jaarlijkse award-campagne, die duurzame en slimme werkgevers in het zonnetje zet, heeft het platform een prachtige verzameling succesverhalen. Deze verhalen worden nu ingezet om de nieuwe ‘Zo Werkt Het Groen Onderweg’ campagne kracht bij te zetten.

De missie van Zo Werkt Het is duidelijk: werkgevers motiveren en ondersteunen bij het investeren in slimme, duurzame mobiliteitsoplossingen. Het platform belooft: ‘Iedere mobiliteitsuitdaging heeft een groene oplossing.’ Speciaal voor de campagne is er, naast de website vol tips, ook een inspiratiegids ontwikkeld. Deze gids bevat inspirerende verhalen van werkgevers die succesvolle stappen richting duurzame mobiliteit hebben gezet. Daarnaast biedt de gids praktische handvatten voor verschillende mobiliteitsthema’s, zodat zowel organisaties als hun medewerkers snel de voordelen van duurzame mobiliteit kunnen ervaren.

Benieuwd welke oplossing voor jouw organisatie geschikt is? Ga naar www.zowerkthet.nl voor meer informatie en download gratis de inspiratiegids. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.