Event Move East biedt ondernemers een blik in nabije toekomst van duurzame zakelijke mobiliteit

29 augustus 2024 13:00

Event Move East biedt ondernemers een blik in nabije toekomst van duurzame zakelijke mobiliteit

Op 11 oktober a.s. vindt op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem het inspirerende business event Move East plaats. Het event biedt de bezoeker een blik in de nabije toekomst van duurzame zakelijke mobiliteit. Met circa 30 exposanten, aandacht voor innovaties, producten en praktische oplossingen. Maar ook met een interessant congresprogramma rondom de thema’s Zero emissie ondernemenLaadinfra bij netcongestie en Transitie brandstof.  Diverse sprekers waaronder trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk laten hun licht schijnen op de toekomst van mobiliteit en logistiek. Bezoek aan Move East is gratis. Reserveer je toegangsbewijs via move-east.nl!

Move East: antwoord op vragen die leven bij ondernemers

Bernold Kemperink, teammanager Tech & Energy International bij Oost NL, een van de initiatiefnemers: “Ik maak je graag attent op, en nodig je graag uit voor, een bezoek aan Move East op 11 oktober! Move East is een business event op het gebied van zakelijk (duurzaam) transport met e-trucks, e-kranen en elektrificatie, en toepassing van transitie brandstof binnen de maakindustrie en bouwsector. Vanuit onze rol als ontwikkelingsmaatschappij voor de provincies Overijssel en Gelderland krijgen we veel vragen over de energietransitie en de impact ervan op dagelijks ondernemen. Move East is wat ons betreft het event waarin we, samen met de experts en het bedrijfsleven, antwoorden geven op de mobiliteitsvragen die leven.”

Move East - Nederland in 2030

Met focus op Nederland in 2030 brengt Move East een congresprogramma rondom de thema’s Zero emissie ondernemen, Laadinfra bij netcongestie en Transitie brandstof. 

Gedeputeerde provincie Gelderland, Helga Witjes verricht om 10:00 uur de officiële opening waarna trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk het stokje overneemt. Zijn keynote schetst een beeld van de toekomst van mobiliteit en logistiek op basis van trends en ontwikkelingen.

Aansluitend volgen diverse sprekers en kennissessies. Hoofdsponsor van het event Kersten Techniek’s Rik Dillerop over hun inhoudelijke bijdrage: “Bij Move East tonen we aan dat er veel mogelijkheden zijn bij netcongestie. Voor verschillende klanten hebben we, door slimme energiemanagementsystemen, goed overleg met de netbeheerder en het gebruik van batterijen, al veel laadinfrastructuur gerealiseerd in gebieden met netcongestie."  En over toewerken naar Zero Emissie ondernemen licht hij toe: "Net Zero ondernemen is voor bijna elk bedrijf haalbaar. We hebben openbaar vervoerders, afvalverwerkers en mkb-bedrijven geholpen te verduurzamen door slimme en toekomstbestendige oplossingen te bieden. Op Move East vertellen we graag hoe we dat doen."

Maak kennis met innovatieve technologieën

Op het IPKW-terrein kan de bezoeker kennismaken met een 30-tal, direct of indirect aan regio Oost-Nederland verbonden, exposanten. Zij tonen relevante innovatieve technologieën en diensten op het gebied van onder andere tijdelijke stroomvoorzieningen, EMS (Energie Management Systemen), laadinfra oplossingen, software, en kennis- en onderwijsinstellingen.

Ook is er de mogelijkheid om in te schrijven voor een bedrijfsbezoek aan een van de deelnemende partijen.

Kijk op move-east.nl voor het actuele programma en de complete deelnemerslijst.

Bezoek Move East!
Registreer gratis via move-east.nl 
Waar:
IPKW, Arnhem (Act Eventstudios)
Wanneer: 11 oktober 2024, 10:00 – 17:00 uur

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.