De lekkerste zomerpakketten van 2024

24 mei 2024 12:04

De lekkerste zomerpakketten van 2024

De zomerse avonden komen er weer aan, lekker weer waarbij het perfect is om buiten te zitten en te genieten van het gezelschap van vrienden en familie. Wat is er beter dan lekker lang borrelen onder het genot van de lekkerste borrelhapje? Zuivelhoeve heeft daarom de lekkerste pakketten samengesteld speciaal voor de zomer. Ontdek nu onze uitgebreide selectie aan zomerpakketten- en boxen met versbereide hapjes.

De lekkerste zomerpakketten

Stel je voor: een picknick tijdens de zonsondergang, lekkere tapas tijdens een barbecue, of een ontspannen borrel met je vrienden of familie. Zuivelhoeve heeft de lekkerste zomerpakketten, waarbij ons Zomer Borrelpakket een absolute favoriet is. Dit pakket heeft een heerlijke rosé uit Frankrijk, chocolade truffels, oude kaas van Zuivelhoeve, heerlijke notenmix met cranberries en soy bean crackers. Dit pakket staat garant voor een geweldige borrelavond. Daarnaast is het een erg origineel cadeau om te geven voor een verjaardag of speciale gelegenheid.

Zomerse borrelboxen

Naast onze pakketten bieden we ook zomerse borrelboxen aan. Onze boxen zijn ideaal voor als je snel en eenvoudig een borrel klaar wilt zetten. In tegenstelling tot onze borrelplanken worden de borrelboxen wel thuisbezorgd. Onze Zomer Borrelbox is erg populair, met onze bestsellers, samengebracht in één compacte box. Elk product is zorgvuldig gekozen en mag niet ontbreken tijdens een zonovergoten borrel, zoals oude kaas, Spaanse fuets, een potje pesto, fire mix, soy bean crackers, groene olijven en een zomerse nootmelange. Iemand een borrel cadeau geven? Dan zijn onze borrelboxen ongetwijfeld de beste keuze.

Een zomers cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je personeel? Om hen te bedanken voor hun harde werk gedurende het jaar hebben we diverse zomerpakketten die altijd gewaardeerd worden. Naast onze vooraf samengestelde cadeaus behoort een pakket op maat met diverse personalisatie mogelijkheden ook tot de opties. Zo zet je jouw medewerkers in het zonnetje en motiveer je hen om na de zomer weer vol energie aan de slag te gaan.

Versbereide zomerse borrelplanken

Uiteraard zijn er ook veel mogelijkheden wat betreft een bedrijfsfeest of vrijdagmiddagborrel. Onze zomerse borrelplanken zijn rijkelijk gevuld met dagverse borrelhapjes. Of je nu een bedrijfsfeest of een gezellige vrijdagmiddagborrel wilt organiseren. Onze planken zorgen ervoor dat jouw feestje slaagt.

Bestel nu voor de zomer!

Alles voor de perfecte zomerborrel vind je bij Zuivelhoeve. Wil je jouw personeel in het zonnetje zetten en er zeker van zijn dat jouw bestelling tijdig wordt afgeleverd of opgehaald? Neem dan direct contact op met een van onze lokale winkels of bekijk ons aanbod online op onze Zuivelhoeve Webshop.

Zuivelhoeve Winkelbedrijven
Bruninksweg 5a
7554 RW Twekkelo
Nederland
E-mail: webshop@zuivelhoeve.nl
Telefoon: 074 2424907

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.