BRINK BEDRIJFSKLEDING 2.0

12 oktober 2021 15:15

BRINK BEDRIJFSKLEDING 2.0

Na 10 jaar te hebben gewerkt vanaf Florijnweg 23e is Brink Bedrijfskleding deze zomer verhuisd naar 23c. En ja weer op de Florijnweg op de Beemd te Velp. Eigenaar Paul van der Aa heeft voor zijn bedrijfspand een huurder gevonden en heeft zijn bedrijf 2 deuren verplaatst. In dit nieuwe onderkomen van ruim 300 m² bevindt zich een borduuratelier waar dagelijks honderden borduursels worden geproduceerd. Daarnaast bevind zich een textieldrukker inpandig. Zo kunnen we de levertijden minimaliseren, aldus Paul van der Aa.

Op de eerste verdieping is een representatieve showroom gecreëerd waar diverse nieuwe collecties en de reeds bekende merken te zijn, voelen en aan te passen zijn. Ook hebben Tricorp en FHB Workwear een shop in shop opstelling geplaatst om zo nog meer beleving te creëren.

Sinds begin 2021 werken we met een Kleding Management Systeem, dat wil zeggen dat onze afnemers kunnen inloggen in hun eigen omgeving om zo bestellingen sneller en makkelijker te plaatsen. Dit KMS systeem kan er tevens voor zorgdragen dat per werknemer bijgehouden kan worden wat elke kracht per jaar verbruikt of nodig heeft. Zo zijn de kosten altijd inzichtelijk.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.