Bier Kerstcadeau op maat

16 september 2024 13:01

Bier Kerstcadeau op maat

Bier is beleving, want ieder lokaal Nederlands bier is gebrouwen door een gepassioneerde brouwer met een uniek verhaal. En deze verhalen brengen wij graag bij uw werknemers in huis!

Waarom een Bier Kerstcadeau?

Bij Biervaneigenbodem zijn wij gespecialiseerd in het maken van kleine bierpakketten tot complete bier kerstpakketten. Met ons unieke Hollandse assortiment kunnen we talloze variaties maken; denk aan een bierpakket uit een bepaalde provincie, met grappige namen of een rondje langs diverse lokale brouwerijen in alle provincies. Wij helpen u graag verder om aan al uw wensen te kunnen voldoen met het grootste assortiment aan bierpakketten in Nederland. We maken deze bieren eventueel persoonlijk met een etiket, verpakking of bierglas met een ontwerp van uw organisatie. Hiernaast kunnen wij uw bierpakket aanvullen met Nederlandse borrelhapjes, houten bewaarkisten, openers, persoonlijke kaartjes en nog veel meer. Alles is mogelijk, zo voegen we graag op verzoek extra’s toe zoals een product van uw bedrijf/klant, een cadeaukaart of een lokale delicatesse.

Enkele voorbeelden van onze gepersonaliseerde zakelijke bierpakketten:

  • Een bierpakket met regionale bieren en lokale hapjes
  • Een grote bierfles met uw eigen etiket en boodschap
  • Een bierpakket met lokale bieren in uw zelf ontworpen cadeaubox
  • Een cadeaupakket met een bieropener en bierglas met uw logo

Of bezoek de brouwerij als bedrijfsuitje

We brengen de bierbeleving graag nog een stapje verder met ons aanbod aan bieruitjes. Deze activiteiten zijn ideaal geschikt voor bedrijfsuitjes om het jaar mee af te sluiten. Bijvoorbeeld met een rondleiding bierbrouwerij met een aansluitende bierproeverij. Ook hebben we diverse bierbrouw workshops beschikbaar die voor kleine en grote groepen beschikbaar zijn. Zo ervaart u de ambacht van de Nederlandse brouwers.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen deze kerst omtrent kerstpakketten, relatiegeschenken of bedrijfsuitjes? Vraag dan gemakkelijk en snel een geheel vrijblijvende offerte voor aan. We maken een voorstel voor een compleet bierpakket dat past bij uw organisatie, wensen en budget. Liever persoonlijk contact met ons opnemen voor het doorgeven van uw wensen? Bel/Whatsapp ons dan via 06-15520413, stuur een e-mail naar info@biervaneigenbodem.nl of chat live met ons via de website. Tot snel!

We gaan graag voor je aan de slag!

Bedrijfsgegevens
Directiekade 2
3089JA Rotterdam

Contactgegevens
Telefoon: 06-15520413 (Whatsapp of bellen)
E-mail: info@biervaneigenbodem.nl
Website: www.biervaneigenbodem.nl (chatten ma-vr 09:00-17:00 uur)

Bier

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.