Alliander en E-Care, samen Inclusief Ondernemer van het Jaar 2022!

19 december 2022 13:08

Alliander en E-Care, samen Inclusief Ondernemer van het Jaar 2022!

Tijdens het Jaarevent ‘Ondernemen met impact’, georganiseerd door het Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan, op woensdag 23 november jl. is de Inclusief Ondernemer van het Jaar award voor de regio Midden-Gelderland, uitgereikt aan Charlotte Grootmeijer van Alliander en Edwin Bouman van E-Care Reverse Logistics BV. Zij ontvingen de award uit handen van Wim Ludeke, voorzitter van Stichting Inclusief Midden Gelderland, voor hun gezamenlijk project, dat een mooi voorbeeld is van innovatie en samenwerken gericht op inclusief werkgeverschap.

Het Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan bestaat uit ondernemers die inclusief (willen) ondernemen en elkaar inspireren door kennis te delen. Daarvoor zijn de kennislunches, die een aantal keren per jaar worden georganiseerd in een kleine, interactieve en informele setting bij één van de ambassadeurs. Houd onze agenda in de gaten op www.samenvooreenbaannetwerk.nl of meld je als abonnee aan voor de nieuwsbrief! «

www.samenvooreenbaannetwerk.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.