Al bijna twintig jaar de hoogste kwaliteit bedrijfskleding

3 juli 2024 08:00

Al bijna twintig jaar de hoogste kwaliteit bedrijfskleding

Bedrijfskleding is het ultieme visitekaartje. Maar het kan soms ook voor hoofdbrekens zorgen. Omdat je er te laat aan denkt, bijvoorbeeld. (“O, wacht! Iedereen die morgen achter de bar staat, moet natuurlijk wel hetzelfde shirt met het logo van ons evenement aan!’) Of omdat je vaak nieuwe kleding nodig hebt voor veel verschillende medewerkers. (‘Moet ik nu alwéér ons logo en alle kleuren aanleveren!?’) Gelukkig is er goede hulp in de regio: BAS Bedrijfskleding uit Arnhem. Al achttien jaar zorgen eigenaren Ine en Frank van Asseldonk samen met hun team voor uitstekende bedrijfskleding. “Wij worden graag uitgedaagd!”

De klantenkring van Ine en Frank is ongelofelijk uiteenlopend. Frank: “We begonnen met kleding voor de retail. Maar in de loop der jaren is dat uitgebreid naar corporate, uitvaartondernemers, horeca, bouw, industrie, vakantieparken, kappers, beautysalons, en nog veel meer.” Wie BAS inhuurt, krijgt waar voor zijn geld. Want hier schrijven ze Kwaliteit met een hoofdletter K. Ine: “Wij leveren allerlei soorten bedrijfskleding zoals representatieve kleding, zorgkleding, werk- en veiligheidskleding, sportkleding, promotiekleding, schoenen, horecakleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, promotieartikelen, enzovoort.” Vervolgens gaan de medewerkers van Frank en Ine aan de slag met het borduren of bedrukken. Dat gebeurt in de eigen studio van de kledingleverancier, waar ze ook helemaal zelf voor alle logistiek zorgen. Ine: “Twee jaar geleden hebben we dit nieuwe pand betrokken. Naast al het werk dat we hier achter de schermen uitvoeren, kunnen we ook klanten uitstekend ontvangen in onze prachtige showroom.”

Elke klant zijn eigen webshop

BAS Bedrijfskleding levert niet zomaar kleding. Ze zorgen voor toegevoegde waarde, vertelt Frank. “We denken mee met de klant en willen het hen gemakkelijk maken. We overleggen wat er nodig is en adviseren hoe we dat zo goed mogelijk kunnen leveren? Bovendien hebben klanten bij ons hun eigen op maat gemaakte webshop. Medewerkers hoeven daardoor maar één keer langs te komen om alles op te meten, en vervolgens kunnen ze gewoon vanaf kantoor precies bestellen wat ze nodig hebben. Wij zorgen dan voor de rest.” Dat levert klanten bestelgemak op, maar ook een gedetailleerd overzicht van al hun bedrijfskleding én een goede budgetbewaking. Op die manier bouwt BAS aan een langetermijnrelatie met klanten. Ine: “We werken graag langdurig samen met bedrijven en organisaties. Op die manier leren we hen goed kennen en kunnen we de kwaliteit en de service leveren die ze van ons verwachten.

Heel snel leveren

Bedrijfskleding is soms ook een kwestie van snel handelen. Het voorbeeld uit de inleiding van dit artikel (“Iedereen die morgen achter de bar staat, moet natuurlijk wel hetzelfde shirt met het logo van ons evenement aan!”) is echt gebeurd. Maar er zijn natuurlijk ook omgeslagen weersomstandigheden te bedenken waarbij er opeens op heel korte termijn veel waterdichte schoenen nodig zijn. Frank: “Dit zijn maar voorbeelden. We draaien onze hand niet om voor de gekste dingen.” Ine vult aan: “We zeggen altijd: daag ons uit! De dag dat we een uitdaging niet kunnen waarmaken moet nog komen.” 

Tekst: Freddy Radstaak // Fotografie: Jacques Kok

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.