3-gangen diner op het podium in het Stadstheater

20 juli 2023 13:00

3-gangen diner op het podium in het Stadstheater

 

Ode aan het Stadstheater

3-gangen diner op het podium
5 september 2023 - 19.00 uur

Op dinsdag 5 september gaan we in stijl afscheid nemen van de ‘Grand Old Lady’ tijdens een 3-gangen diner óp het podium van de grote zaal. Hoe bijzonder is het om op een plek te dineren, waar de afgelopen (bijna) 160 jaar, artiesten en gezelschappen hebben gespeeld, gedanst en gezongen. 

► Het 3-gangen diner, inclusief wijn/bier of frisdrank en afsluiting met koffie of thee kost €75,00 per persoon. Bij je reservering maak je de keuze voor een vlees- of vegetarisch hoofdgerecht (voor- en nagerecht zijn vegetarisch). Je wordt per boeking door onze servicemedewerkers geplaceerd aan een gezamenlijke lange tafel op het podium. 

► Wij bieden jouw bedrijf de mogelijkheid om dit 3-gangen diner met jouw gasten aan een eigen groepstafel bij te wonen. Het diner aan een eigen ronde tafel kost
€ 750,- incl. btw (voor max. 8 personen). Een medewerker van Musis & Stadstheater neemt ca. 2 weken voor het evenement contact met je op om de dinerkeuze (vlees/vegetarisch, dieetwensen) van jou en jouw gasten te bespreken.

Onze directeur Hans Verbugt is die avond jouw gastheer. Hij blikt terug op de rijke geschiedenis van ons huis en geeft je een inkijkje in de plannen voor het nieuwe Stadstheater.

We hopen je te mogen verwelkomen op deze bijzondere en eenmalige avond, waarvoor slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Boek een plaats aan de tafel of een eigen groepstafel (voor max. 8 personen)

 


Impressie vernieuwing Stadstheater

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.