Woning Media - Specialist met slimme procedures

3 mei 2024 11:49

Woning Media - Specialist met slimme procedures

Bij het verkopen van een woning, bedrijfsruimte of ander type vastgoed heeft u veel profijt van een video- of fotopresentatie. Op basis daarvan kunnen geïnteresseerden zich een goed beeld vormen van het pand dat u aanbiedt. Woning Media is gespecialiseerd in woningfotografie en heeft alle expertise in huis voor het maken van woningvideo’s.

Uw woning perfect in beeld gebracht

Foto’s zijn een uitstekend middel om uw huis in de markt te zetten en voor te stellen aan mensen die op zoek zijn naar een koopwoning. Met onze veelzijdige vormen van woningfotografie brengen we uw huis op een aantrekkelijke manier in beeld. Een professionele belichting, interessante camerastandpunten en een goed oog voor detail spelen daarbij een belangrijke rol.

Voor een extra sfeervolle impressie mag ook avondfotografie niet worden vergeten. En afhankelijk van het type woning en de omgeving waarin deze staat, maken wij tevens gebruik van dronefotografie.

Korte of lange woningvideo

Voor een meer complete indruk kunt u door ons een woningvideo laten maken. Potentiële kopers krijgen hiermee een gefilmde rondleiding door uw huis of pand. Het voordeel is dat een videopresentatie geïnteresseerden een beter idee geeft van de indeling van de woning en de afmetingen van de diverse ruimtes.

Desgewenst kunnen wij een uitgebreidere premiumvideo voor u verzorgen. Hierin nemen we bijvoorbeeld omgevings- en hoogtebeelden op of wordt meer over de achtergrond van het pand verteld. Ook een korte teaservideo behoort tot de mogelijkheden. Teasers zijn bij uitstek geschikt om een huis dat te koop staat via social media te promoten.

Virtuele tour van uw woning

Middels een virtuele tour kunnen mensen zelf door uw woning lopen. Dit is een interactieve online video, waarin men in alle ruimtes 360 graden kan rondkijken, gedetailleerd kan inzoomen en het interieur vanuit honderden standpunten kan bezichtigen. U kunt allerlei aanvullende informatie in een virtuele tour laten opnemen, onder andere via een link naar een externe bron.

Verkoopstyling voor leegstaande huizen

Het is algemeen bekend dat een geheel leegstaande woning minder gemakkelijk te verkopen is. Geïnteresseerden kunnen zich dan namelijk geen volledige voorstelling maken van het wooncomfort en de mogelijkheden die het huis biedt. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor verkoopstyling. Een ervaren styliste zorgt er dan voor dat alle ruimtes in de gewenste sfeer worden ingericht, compleet met raambekleding, wanddecoraties en accessoires. Zo komt het potentieel van uw woning optimaal tot zijn recht.

woning

Verkoop stimuleren met zuinig energielabel

Huizen en bedrijfsruimtes mogen tegenwoordig niet meer zonder energiecertificaat worden verkocht. Wilt u een energielabel aanvragen? Dan kan dat via Woning Media. Dit is bijvoorbeeld nodig als u een huis energiezuiniger heeft gemaakt. Aanvragen voor energielabels kunt u online bij ons indienen.

Er komt dan een energieadviseur naar het desbetreffende woon- of bedrijfspand. Deze stelt aan de hand van de situatie en de beschikbare informatie vast voor welk energiecertificaat het huis of gebouw in aanmerking komt. Woningen die goed geïsoleerd zijn en andere energiebesparende voorzieningen hebben, vinden het snelst een koper. Bovendien kunt u een hogere verkoopprijs vragen.

Afspraak inplannen of contact opnemen

Woning Media biedt professionele oplossingen en slimme procedures voor de verkoop van huizen, bedrijfspanden en ander vastgoed. Plan online een afspraak in of neem contact op voor meer informatie.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.