Verder groeien door aanscherpen hoogwaardige services

30 juni 2022 08:41

Verder groeien door aanscherpen hoogwaardige services

DACON ICT Diensten, dé ICT dienstverlener voor Ondernemend Nederland, zet een volgende stap. Klanten waarderen de organisatie om haar kennis, toegankelijkheid, serviceverlening en oplossingsgerichtheid op ICT gebied. Een aanstaande verhuizing naar Landmark Arnhem, voorheen de OHRA Toren, moet leiden tot meer focus, nog betere dienstverlening en verdere groei.

Zeventien jaar geleden begint het verhaal van DACON. Het is een verhaal van groei en bijgevolg verhuizingen, want het bedrijf onderscheidt zich in de wereld van ICT dienstverlening. “Vanaf het allereerste begin ligt bij ons de nadruk op ICT kennis in combinatie met een persoonlijke, servicegerichte aanpak. Dat bleek zo succesvol dat we besloten in 2019 een tweede vestiging in Oosterwolde te openen. Hierdoor is het mogelijk klanten in heel Nederland te bedienen”, zo schetst Joep van den Heuvel, Business Consultant bij DACON, de geschiedenis in vogelvlucht.

In het najaar verhuist DACON naar Landmark Arnhem in Arnhem Zuid. Hier kan het huidige personeelsbestand, met een omvang van 34 medewerkers, beduidend doorgroeien. Groeien is een belangrijke ambitie, niet om het groter worden op zichzelf, maar om het eveneens groeiende klantenbestand te kunnen bedienen volgens de standaarden die DACON nastreeft.

De klanten van DACON zijn MKB en MKB+ bedrijven, variërend van eenmanszaken tot organisaties met zo’n 400 medewerkers. Deze laatste vormen in omvang momenteel de bovengrens van wat DACON klanten kan bieden aan optimale service. Die grens zal wellicht verder opschuiven als het bedrijf blijft groeien. En die ambitie is er.

Matthijs van Yren gaat DACON als sales manager versterken om de nagestreefde groei ook te realiseren. Naast zijn ‘drive’ als salesman brengt hij ook zijn netwerk in. “In mijn vorige werkkring had ik zijdelings met ICT te maken, maar ik hoef geen inhoudelijk expert te zijn om klanten te werven en te binden. ICT experts heeft DACON al in huis. Het plan is in teamverband sterker te focussen en potentiële marktkansen te verzilveren. Dat ga ik doen met het team van DACON en in samenwerking met onze externe partners Azerty, NTNT Rotterdam en Econocom Nederland. In de regio Arnhem zal dat primair onder de vlag van DACON zijn, landelijk kunnen partners met hun netwerk leidend zijn. Het gaat er om klanten met complexe automatiseringsvraagstukken optimaal te ontzorgen. Denk aan het aanpassen, koppelen en installeren van bestaande software, mobiele telefonie, implementatie en installatie van nieuwe hardware. Wij regelen het allemaal.” De markt voor ICT groeit nog steeds onstuimig door nieuwe slimme toepassingen. DACON is in die markt een bewezen betrouwbare partner. Op dit fundament bouwt het bedrijf verder, met specialistische kennis van ICT en de markt. Voor dat laatste is de rol van Matthijs van Yren belangrijk. “Binnen het team van DACON heerst een kameraadschappelijke sfeer, gericht op het zo goed mogelijk ontzorgen van klanten. Die toewijding vind ik ongelofelijk belangrijk. Aan mij als salesmanager de taak om, in nauwe samenwerking met hen, het succes van DACON verder uit te diepen. Gelet op het DNA van DACON als ambitieuze oplosser van ICT vraagstukken heb ik alle vertrouwen in mijn toekomstige missie.” «

Dacon ICT Diensten
Nijverheidsweg 43
6662 NG Elst
Telefoon 026 361 2217
info@dacon.nl
www.dacon.nl

Tekst en fotografie: Huub Luijten

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.