Parkeren in de stad: praktische tips voor ondernemers

3 mei 2024 13:27

Parkeren in de stad: praktische tips voor ondernemers

Je weet het maar al te goed. Parkeren in de stad kan soms even een opgave zijn. Misschien is je pand in het hart van de binnenstad gevestigd en zijn de straten daardoor altijd druk bezet. Of er zijn op dit moment wegwerkzaamheden aan de gang, waardoor je even creatief na moet denken over de nodige parkeerplekken. En ontvang je regelmatig klanten, zakelijke relaties of leveranciers over de vloer? In dat geval is het de hoogste tijd om je wat meer te verdiepen in het aanbod aan parkeergarages bij jou in de buurt.

Zorg ervoor dat je de route naar een parkeergarage in de buurt duidelijk op de website aan hebt gegeven

De kans is groot dat er altijd wel een parkeergarage Amsterdam bij jouw bedrijfspand in de hoofdstad te vinden is. Heb je dat al goed voor jezelf in kaart gebracht? Dan is het aan te raden om de route naar de parkeergarage en de exacte adresgegevens online te vermelden. Je voorkomt hierdoor een hoop onduidelijkheid en krijgt minder te maken met mailtjes of belletjes met deze vraag. En dat kan dus ook meteen weer aardig wat tijd schelen.

Maak het de bezoekers gemakkelijk door van tevoren de nodige parkeertickets beschikbaar te stellen

Fijn om te weten, is dat je van tevoren ook alvast een aantal parkeertickets van een parkeergarage online kunt kopen. En dat maakt bijvoorbeeld het parkeren Rotterdam net even wat aantrekkelijker voor zakelijke relaties die bij jou over de vloer komen. Maar je toont ook meteen een stukje gastvrijheid en je voorkomt dat de andere partij lang op zoek is naar een plek, waardoor een afspraak mogelijk wat uit kan lopen.

Verdiep je online een keer in het aanbod parkeergarages in de buurt van jouw bedrijfspand

Kom je op dit moment vooral graag te weten of er ook een goede parkeergarage in de buurt van jouw bedrijfspand te vinden is? Online heb je dit in een mum van tijd gevonden. Je ziet hier ook meteen wat de parkeertarieven zijn, maar bijvoorbeeld ook het bedrag dat je betaalt voor een dagkaart. En kom je graag te weten wat het laden voor een elektrisch voertuig kost? Ook dat staat altijd erg duidelijk online aangegeven. Wel zo handig, toch? Wie weet ga je op korte termijn al aan de slag met het regelen van de nodige parkeerplekken voor je eigen bedrijf.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.