Zakelijk sanitair: hier moet je op letten

24 juni 2024 15:32

Zakelijk sanitair: hier moet je op letten

Ga je een zakelijke sanitaire ruimte inrichten? Lees dan vooral even verder. Hieronder gaan we namelijk uitgebreid in op wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van zakelijk sanitair. Je leest onder meer over het maken van een goede indruk en materiaalkeuzes. Ook vertellen we je bij welke sanitairwinkel je terechtkunt.

Een goede indruk maken

Bij het inrichten van een zakelijke sanitaire ruimte komt veel meer kijken dan wanneer je je eigen badkamer of toilet gaat inrichten. Daarbij weegt tenslotte niet alleen je eigen mening mee, maar ook die van je collega’s en klanten. In andere woorden, je wil een goede indruk maken. Dat is aan de ene kant natuurlijk niet het voornaamste doel van een toiletruimte. Aan de andere kant kan een achterhaalde sanitaire ruimte negatieve associaties oproepen bij klanten en collega’s. In die zin maak je met modern zakelijk sanitair wel degelijk het verschil. Zorg er dus voor dat je niet inlevert op kwaliteit, dat je stijlvolle keuzes maakt en dat de ruimte van alle gemakken is voorzien.

Een modern fonteintje in het toilet

Als je je klanten en collega’s wat extra luxe wilt bieden, moet je letten op de details. Daarbij gaat het vaak om zaken die je eigenlijk pas opvallen wanneer ze afwezig zijn. Stel dat je bijvoorbeeld een nieuw fonteintje in de toiletruimte wilt plaatsen. Dan kun je kiezen voor een keramische fontein, maar je kunt ook investeren in een stijlvolle fontein van echt natuursteen. Mensen zullen in eerste instantie misschien niet eens doorhebben dat de fontein gemaakt is van hoogwaardig natuursteen. Wanneer ze echter elders een sanitaire ruimte bezoeken met een laagwaardige fontein, wordt het verschil direct merkbaar en zullen ze ongetwijfeld de luxe van jouw zakelijk sanitair waarderen.

Keramiek of natuursteen?

Bij het kiezen van een fontein toilet heb je de keuze uit verschillende materialen. We hebben hierboven keramiek vergeleken met natuursteen. Dat wil overigens niet zeggen dat keramiek per definitie een slechte keuze is. Elk materiaal kent tenslotte andere voor- en nadelen. Zo zijn keramische wastafeltjes bijvoorbeeld beter bestand tegen slijtage ten opzichte van natuurstenen wastafeltjes. Het poreuze oppervlak van natuursteen is krasgevoeliger en bovendien lastiger schoon te maken. Voor het inrichten van zakelijk sanitair kun je wat ons betreft het beste terecht bij sanitairwinkel Tegeldepot. Het mooie is dat ze hier alles aanbieden wat je nodig hebt om een sanitaire ruimte compleet te maken. Of je nu een hoogwaardige fontein of geschikte tegels zoekt.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.