Wuunder stelt Marleen Rooders aan als Chief Growth Officer

16 juli 2024 10:12

Wuunder stelt Marleen Rooders aan als Chief Growth Officer

Logistiek dienstverlener Wuunder heeft Marleen Rooders (37) sinds 8 juli aangesteld als Chief Growth Officer. In deze rol zal zij zich volledig richten op het realiseren van de ambitieuze groeidoelstellingen en het succesvol begeleiden van de scale-up fase van Wuunder en dochterbedrijf Paazl. Haar focus zal hierbij liggen op het verfijnen van de strategische koers, het optimaliseren van de financiën en het versterken van de commerciële kansen. Hierbij neemt ze de financiële taken over van Bart Takkenkamp, die het bedrijf per 1 mei heeft verlaten.

Marleen is geen onbekende in de logistieke wereld. Ze begon haar carrière bij TNT, waar ze diverse operationele, commerciële en strategische rollen vervulde. Vervolgens stapte ze over naar de consultancy bij BearingPoint, waarbij ze zich specialiseerde in digitale transformaties en business model innovaties. In de afgelopen jaren werkte Marleen bij GLS als Chief of Staff voor de CEO en was ze daarbij ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de wereldwijde strategie en was ze eindverantwoordelijk voor de marketing en communicatie van het bedrijf.

Veel ervaring met groeitransformaties

Met haar jarenlange ervaring in het begeleiden van groeitransformaties is ze een waardevolle aanwinst voor het bestuur van Wuunder.

Jeroen Gehlen, founder van Wuunder: “We zijn heel blij dat Marleen gaat bijdragen aan de groei die we op dit moment doormaken. Haar ervaring in het begeleiden van groeitransformaties gaat ons helpen om Wuunder naar de volgende fase te brengen. Ze kent de markt goed en heeft een oog voor welke kansen er nog voor onze organisatie liggen. Ik kijk ernaar uit om samen met Marleen en Victor Ferreira, die recent in het bestuur is gekomen, verder te bouwen op het fundament dat we al hebben gelegd met het team. Zo kunnen we in de toekomst nog meer bedrijven helpen met de optimalisatie van de last-mile en een duurzamere manier van bezorgen.”

Marleen over haar nieuwe functie: "De logistieke markt is enorm in beweging en de digitalisering van de last-mile is van groot belang voor e-commerce spelers om competitief te blijven. Wuunder en Paazl zijn uitstekend gepositioneerd om dit vraagstuk op te lossen en e-commerce bedrijven te helpen groeien door de last-mile te verbeteren. Ik kijk er erg naar uit om hiermee aan de slag te gaan en Wuunder naar een nieuwe fase van groei te begeleiden, waarbij wij de dienstverlening naar een hoger niveau gaan tillen."

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.