Work Smarter 2024: Visma’s business event voor ondernemers en accountants

22 augustus 2024 15:55

Work Smarter 2024: Visma’s business event voor ondernemers en accountants

Op 7 november 2024 gaat Work Smarter door in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Dat evenement wordt georganiseerd door negen Visma-bedrijven en is volledig op maat van  ondernemers en accountants die op zoek zijn naar inspiratie, groei, en de nieuwste trends binnen hun sector. De dag biedt een uitgelezen kans om te netwerken met meer dan 600 professionals en kennis op te doen van meer dan 30 sprekers. De onderwerpen gaan van kunstmatige intelligentie, efficiëntie, databeheer, leiderschap en de toekomst van ondernemerschap en accountancy.

Wat kan je verwachten?

Bezoekers van Work Smarter kunnen zich een dag lang tegoed doen aan educatieve en inspirerende sessies van topsprekers zoals Michiel Muller, Jan Jaap van der Wal, Esther Vergeer en Femke Hogema. Maar het programma biedt ook praktische handvatten voor groei en ontwikkeling. Voor accountants is er speciale aandacht voor de transformatie naar een meer adviserende rol, met focus op nieuwe tools en AI-toepassingen. Mkb-ondernemers kunnen op hun beurt terecht in break-out sessies voor best practices uit de sector.

Visma partnerbeurs

De organiserende partners – Teamleader, Yuki, Adminpulse, Nmbrs, Visionplanner, Visma eaccounting, Outstanding24, CASH, en PinkWeb – zorgen niet alleen voor mooie sprekers op het podium en praktische workshops, maar stuk voor stuk helpen ze ook met (software)vragen.

Bezoekers die willen weten of een bepaalde Visma-oplossing geschikt is voor hun bedrijf, of die een vraag hebben voor de supportafdeling, kunnen tijdens Work Smarter direct bij de juiste mensen terecht.

Netwerken

Met al die gelijkgestemde ondernemers en accountants op één plek is het de ideale gelegenheid om kennis, ervaringen (en visitekaartjes) uit te wisselen. De bezoekers staan vaak voor dezelfde uitdagingen, en hun ervaringen kunnen je net dat andere perspectief geven dat je nodig hebt.

Praktische info

De historische Werkspoorkathedraal in Utrecht vormt het decor voor deze dag vol kennis en connecties. T/m 31 augustus kost een ticket € 50, daarna gaat het reguliere tarief in van € 60. Koffie, ontbijt, lunch en afsluitende borrel zitten gewoon inbegrepen in de ticketprijs.

Work Smarter 2024 is de uitgelezen kans voor ondernemers en accountants om zich te laten inspireren, nieuwe contacten te leggen en up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Met een gevarieerd programma, gerenommeerde sprekers en uitgebreide netwerkmogelijkheden, belooft het de beste werkdag van het jaar te worden. Bekijk de aftermovie van Work Smarter 2023 om de sfeer al even op te snuiven.
 

Meer informatie en tickets vind je op worksmarterevent.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.