Werknemers belonen? Dit is dé hit van het najaar 2024!

9 september 2024 20:00

Werknemers belonen? Dit is dé hit van het najaar 2024!

Wanneer je aan het einde van het jaar kan concluderen dat het zakelijk gezien weer een vruchtbaar en goed jaar was, dan is het aan te raden dit niet in je eentje te vieren maar samen met je personeel en partners(s) te doen. Want zij hebben er natuurlijk ook flink aan bijgedragen dat jouw bedrijf een succes is geworden. Wanneer je ze hier actief voor beloont zul je zien dat ze ook gemotiveerd blijven en tevens volgend jaar met hetzelfde hart voor de zaak aan de slag gaan. Natuurlijk kun je dit doen in de vorm van het geven van een bonus, maar je kan ook andere acties ondernemen, waaronder bijvoorbeeld een leuk cadeau of extraatje geven. Wat daarvoor goede opties zijn? Wij hebben een tip waar echt iedereen blij mee is. 

Het meest gebruikte product; de smartphone

Wanneer we kijken naar het product wat we allemaal iedere dag het allermeest gebruiken dan is dat bij uitstek de mobiele telefoon. We bellen, appen en mailen de hele dag door. En wanneer we kijken naar tevredenheid van werknemers, dan geven velen aan dat ze het liefste hebben dat hun werkgever voor hen een iPhone 16 Pro zakelijk kopen gaat. Dit blijft voor velen toch echt het beste wat er is op de markt qua mobiele telefonie. En wanneer we kijken naar het aanbod van vandaag de dag dan doe je er als werkgever echt goed aan om voor al je werknemers zo’n iPhone zakelijk te kopen. Dit is de nieuwste iPhone in het aanbod van Apple en komt in september 2024 op de markt. Wanneer je deze voor je personeel aanschaft hebben ze werkelijk het beste van het beste op het gebied van mobiele telefonie van dit moment.  

De iPhone 16 uitgelegd 

Zoals we kennen van de Apple iPhone lanceringen komt ook de iPhone 16 weer met vier verschillende modellen en formaten. Het gaat om de volgende vier modellen; de standaard iPhone 16 (6,1 inch), de iPhone 16 Plus (6,7 inch), de iPhone 16 Pro (6,3 inch) en de iPhone 16 Pro Max (6,9 inch). Er gaan zelfs geruchten dat er een vijfde iPhone komt, maar dat blijft tot op heden bij geruchten. Qua uiterlijk is de iPhone nog iets gestroomlijnder en dunner maar verder zijn vooral de nieuwe kleuren in het oog springend. Van -zoals zij het noemen- white, gray en space black tot het chique rose. De binnenkant is wellicht waar de grootste verandering heeft plaatsgevonden. Van meer AI tools tot een sterke A18-chip, allemaal innovaties die je direct merkt wanneer je start met het gebruiken van deze telefoon. Ook de camera’s zijn op sommige modellen van veel betere kwaliteit, waarbij vooral de groothoeklens camera in het oog springt. 

Kortom, de iPhone 16 is het perfecte eindejaarscadeau voor je personeel wanneer je ze wilt bedanken voor hun verrichte arbeid. Iedereen zal er blij mee zijn, want ook iedereen is constant druk met hun mobiele telefoon vandaag de dag. En het grote voordeel met zakelijk mobiele telefoons aan te schaffen is dat je de kosten uiteindelijk van de belasting kunt aftrekken.  

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.