We maken er graag meer van

20 oktober 2022 10:53

We maken er graag meer van

Bustelberg Vermogensbeheer is recent behoorlijk uitgebreid. Een brede cliëntenbasis in de regio Oost zorgde voor een uitbreiding naar Arnhem. “Daarnaast zetten wij in op een verbreding van kennis en expertise. Hiermee kunnen we al onze relaties nog beter en vaker van dienst zijn. Ook in deze regio”, zegt eigenaar Peter Cordes trots.

Vertrouwensrelatie

Bij Bustelberg beheren ze al dertig jaar vermogens. De vertrouwensrelatie zorgt ervoor dat de beheerder vaak de eerste is aan wie belangrijke en complexe vragen worden gesteld. Met de komst van specialist Erwin Bouwmeester is er meer expertise. Met name in de regio Oost waar Erwin kind aan huis is. Dit biedt een hoop extra gemak.

Handige tip

Het kan gaan om een handige tip over een fiscale aanpassing van (zakelijk) vermogen en inkomen. Ook kan er nu een begrijpelijk, praktisch en helder financieel plan worden gemaakt. Geen dikke rapporten, maar concrete adviezen. Dit is prettig voor de ondernemer, maar ook voor overdracht van vermogen binnen de familiesfeer.

Financiële rust en ruimte

Door de enorm gestegen huizenprijzen zit er vaak veel overwaarde vast in de stenen. Veel ouderen denken dat er niets meer mogelijk is qua hypotheken. Toch is dit niet zo. Mensen met een AOW-uitkering en een pensioen kunnen nog altijd een hypotheek krijgen. Een hypotheek in dit soort gevallen kan zorgen voor extra financiële ruimte en rust. Ook hier kan Erwin u bij helpen.

Private financieringen

Erwin Bouwmeester staat voor een netwerk dat sterk is in private financieringsmogelijkheden. Met dit netwerk is hij in staat om geldnemers en -verstrekkers bij elkaar te brengen. Dit werkt snel, is transparant en biedt volledige zekerheid voor de geldverstrekker. De op deze manier verstrekte financieringen zijn volledig afgedekt met een hypothecaire inschrijving op het onderpand. Steeds vaker neemt de bankfinanciering veel tijd in beslag.

Bouwmeester maakt zijn relaties met regelmaat blij. Zo werd met een herfinanciering van het bedrijfspand in enkele weken tijd veel stress voorkomen. “Dan zit er een ondernemer bij de notaris met een hele brede glimlach”, zegt Cordes tevreden.

Het is overigens een leuk verhaal hoe Erwin bij Bustelberg terecht kwam. “Door mijn werk krijg ik al jaren de vraag welke vermogensbeheerder ik zou aanbevelen.” Erwin is een uitgebreide analyse gaan maken van alle beschikbare banken en vermogensbeheerders. “Ik heb ze gescand op werkwijze, beleggingsbeleid, kosten en rendement. Daar kwamen Bustelberg Vermogensbeheer en de WereldTopSelecties iedere keer uit bij de Top3. Voor mij was dit reden om eens aan te bellen.”

Rendement en relatie

Bij Bustelberg is een goed rendement én een prettige relatie een succesvolle combinatie gebleken. Erwin maakt daar graag deel van uit. Het werkt er ook net iets persoonlijker dan bij een grootbank of een beheerder die alleen met producten, fondsen of trackers werkt. Beleggen is uiteindelijk een vak waar kennis, ervaring en veel toewijding voor nodig is. Prettig vindt Bouwmeester vooral dat zijn relaties bij Bustelberg niet de zoveelste klant zijn. Het is het goede van de ouderwetse manier van bankieren. Waarbij de relatie nog echt centraal staat. Maar dan wel met de gemakken van een modern jasje.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking met Bustelberg en Erwin. 076 565 52 62 of erwin@bustelberg.nl

Ontdek zelf hoe wij er meer van maken. 

Bustelberg Vermogensbeheer
Ulvenhoutselaan 12A
4835 MC Breda
Tel 076 565 52 62
Email info@bustelberg.nl
www.bustelberg.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.