Voormalige WISA Locatie van 13.500 m² in Arnhem verkocht aan ontwikkelaar

22 november 2022 14:32

Voormalige WISA Locatie van 13.500 m² in Arnhem verkocht aan ontwikkelaar

De voormalige WISA locatie in Arnhem, gelegen aan de Driepoortenweg 5 is verkocht aan Trits Vastgoed Projectontwikkeling B.V. een projectontwikkelaar uit Ede met een focus op binnenstedelijke (her) ontwikkelingen. 

WISA heeft besloten de vestiging in Arnhem te sluiten en de productie over te plaatsen naar Slovenië en Turkije. Op het terrein van ruim 13.500 m² is door de jaren heen circa 5700 m² bedrijfs- en productieruimte gerealiseerd alsmede circa 1.700 m² kantoor. Koper Trits Vastgoed Projectontwikkeling zal een deel van de bebouwing afbreken en een deel renoveren en herontwikkelen. Hierna zal de locatie weer voor de markt beschikbaar komen. De eigenaar werd bij de structurering en besloten verkoopprocedure geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. BMV Bedrijfsmakelaars zal na herontwikkeling ook de verkoop/verhuur voor haar rekening nemen.  

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.