Volksbank kiest voor Sodexo’s foodservice Modern Recipe

18 maart 2025 14:10

Volksbank kiest voor Sodexo’s foodservice Modern Recipe

Op het hoofdkantoor van de Volksbank in Utrecht genieten de medewerkers sinds kort van duurzaam, vers en gezond eten. De Volksbank heeft na een pitch overtuigend gekozen voor Sodexo, dat met zijn foodservice Modern Recipe medewerkers inspireert om gezonde én verantwoorde keuzes te maken, op elk moment van de dag. 

Fay Dalmeijer, Facilitair Manager a.i. bij de Volksbank, is enthousiast over de introductie van de populaire foodbrand Modern Recipe: “Onze medewerkers gaan met plezier naar het restaurant. Ze genieten van het eten op kantoor.” Ze benadrukt het belang van een samenwerking die verder gaat dan de typische opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. “We staan naast elkaar en werken proactief samen, wat een open en eerlijke dialoog vereist. De positieve impact hiervan is direct te merken. Het team van Sodexo brengt nieuwe energie en dat voelen onze medewerkers ook. Dit is hospitality in optima forma.”

Annet van Hemmen, Senior Sales Manager bij Sodexo NL: “De samenwerking kwam snel tot stand en dat moest ook wel. Alles moest binnen drie maanden volledig operationeel zijn, inclusief een nieuwe look-and-feel voor het restaurant.Een grote uitdaging, maar dankzij de goede samenwerking tussen onze teams en de Volksbank is het gelukt. Er staat nu een Sign Language Coffee Bar en een restaurant met meerdere uitgiftepunten en ruime openingstijden, van 07.30 uur ’s ochtends tot 16.00 uur ’s middags.” 

Fay Dalmeijer: “We waren op zoek naar een manier om onze medewerkers meer met elkaar te verbinden en ze vaker naar kantoor te laten komen. Modern Recipe biedt gevarieerd, kwalitatief hoogwaardig en verrassend eten, op elk moment van de dag. In ons nieuwe restaurant geniet je nu samen van gerechten uit het seizoen met ingrediënten die lokaal worden ingekocht. Er zijn veel plantaardige opties en de versbeleving is fantastisch.”

In Nederland verzorgt Sodexo met circa 2.200 medewerkers het volledige scala aan duurzame food- en facilitaire diensten voor het bedrijfsleven, industrie, overheidsdiensten, ziekenhuizen en offshore-installaties. Van catering, hospitality services, onderhoud en schoonmaak tot aan integraal facility management. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.