Van Duistere Dieptes tot een Schone Toekomst: De reis van de Diepe zee naar een schoonmaakbedrijf

12 oktober 2023 11:48

Van Duistere Dieptes tot een Schone Toekomst: De reis van de Diepe zee naar een schoonmaakbedrijf

Dit jaar viert Richard, de eigenaar van Hommerson schoonmaakbedrijf, een ongelooflijke mijlpaal- zijn 25-jarig jubileum. Een kwart eeuw geleden maakte hij de gewaagde stap om zijn leven als duiker bij de marine achter zich te laten en te kiezen voor een nieuw avontuur op het vaste land. Terwijl we deze bijzondere gelegenheid markeren, willen we de reis van Richard eren en in de schijnwerpers zetten. Samen met zijn zus Nancy heeft Richard met passie en doorzettingsvermogen Hommerson schoonmaakbedrijf laten groeien tot wat het nu is. Hun sterke band vormt de kern van hun bedrijfsfilosofie van het bedrijf: “Schoon zoals u dat wilt”. Het is deze filosofie die Hommerson schoonmaakbedrijf heeft geholpen om een sterke reputatie in de schoonmaakbranche op te bouwen.

Hun ervaren en goed opgeleide vakmensen, in combinatie met duidelijke procedures en hoogwaardige materialen, vormen de hoekstenen van hun succes. Het bedrijf is trots op zijn ISO 9001, ISO 14001 en VCA certificeringen, die getuige van hun toewijding van kwaliteit en milieubewustzijn.

Terwijl we het 25-jarige jubileum van Richard vieren, kijken we vol verwachting uit naar de toekomst. Richard is vastbesloten om zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid voort te zetten, en staat klaar voor nieuwe uitdagingen en kansen. In de wereld waar netheid en hygiëne van essentieel belang zijn, kunnen bedrijven altijd vertrouwen op Hommerson schoonmaakbedrijf voor een schone en gezonde omgeving. Van diepte van de zee naar het vasteland heeft Richard bewezen dat de toewijding en vakmanschap de sleutels tot succes zijn.

Gefeliciteerd Richard met dit zilveren jubileum! «

Delta 38 | 6825 MS Arnhem | Tel 088-3639000 (Algemeen)
Email info@betrouwbaarschoon.nl | www.betrouwbaarschoon.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.