Uw bedrijf verbouwen: zorg voor tijdelijke opslagruimte

18 september 2024 11:03

Uw bedrijf verbouwen: zorg voor tijdelijke opslagruimte

Wanneer je jouw bedrijf kunt uitbreiden of vernieuwen, is het belangrijk om orde en ruimte te houden. Zo kan je ongestoord doorwerken, blijft het netjes op de werkvloer en heb je geen omkijken naar spullen die in de weg staan of zelfs mogelijk schade oplopen. Als ondernemer heb je veel om over na te denken; zijn het niet de financiële cijfers, dan zijn het wel bouwdetails of een vergadering.

Container huren tijdens de verbouwing

Wat waarschijnlijk voor veel rust zorgt, is het huren van een opslagcontainer (of meerdere). Deze kan je bij jou op locatie plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om een container in de opslaghal te huren. Wanneer je voor een opslagcontainer op locatie kiest, kan je de inboedel van het bedrijf dichtbij houden. Dit is een voordeel als er spullen worden opgeslagen die je steeds nodig hebt, dus je kan er wanneer je maar wilt bij.

Is dit niet nodig, dan is het handiger om een container in de verwarmde en geïsoleerde hal van Opslagberkelland.nl te huren. Deze container staat niet alleen in een verwarmde hal, maar er is ook 24/7 camerabewaking aanwezig en los van de beheerder hebben alleen huurders toegang middels een alarmtag.

Ruime openingstijden, goede beveiliging

Binnen de ruime openingstijden heb je toegang tot de gehuurde container voor je bedrijf, zodat je er haast bij kunt als dit nodig is. Sowieso kan dit gedurende kantooruren, maar ook daarbuiten. Verder zijn zowel de containers in de opslaghal als de containers op locatie voorzien van een deugdelijk hang- en sluitwerk, zodat spullen veilig kunnen worden opgeborgen.

Wat erg handig is, is dat er ook meteen verhuismiddelen te koop zijn. Ook als je niet gaat verhuizen, maar het bedrijfspand gaat verbouwen, kan het fijn zijn om over stevige dozen te beschikken. Ook zijn er verhuisdekens mee te bestellen, zodat je zeker weet dat er niets beschadigd raakt. Of je kunt het in ieder geval voorkomen en de kans kleiner maken.

Heb je advies nodig en weet je nog niet of je een container op locatie wilt huren of een opslag in de hal wilt? Neem gerust contact op met het team van Opslagberkelland.nl, zij adviseren je graag over de benodigdheden voor je bedrijfsverbouwing.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.