Tips voor leuke relatiegeschenken

5 juni 2024 09:24

Tips voor leuke relatiegeschenken

Ben je op zoek naar leuke relatiegeschenken om je waardering te tonen aan je klanten, collega's of partners? In dit artikel geven we je tips en ideeën voor originele en creatieve relatiegeschenken die indruk maken. Of het nu gaat om jubilea, bedankjes of gewoon zomaar, met deze geschenken laat je zien dat je de samenwerking waardeert. Wat dacht je van een leuke strandtas met opdruk gevuld met een strandlaken, zonnebrand en misschien nog wat andere leuke dingen? De mogelijkheden zijn eindeloos en juist dat maakt een relatiegeschenk zo leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Kun jij als bedrijf wel een aantal tips gebruiken? Dan zijn wij er om je te helpen!

Waarom zijn relatiegeschenken belangrijk?

Relatiegeschenken spelen een belangrijke rol bij het versterken van zakelijke relaties. Het is een effectieve manier om je waardering te tonen en goodwill op te bouwen. Wanneer je een doordacht geschenk geeft, laat je zien dat je betrokken bent en dat je de relatie wilt behouden. Bovendien vergroten relatiegeschenken de naamsbekendheid van je bedrijf, omdat ze vaak gebruikt worden door de ontvanger.

Persoonlijke notitieboekjes

Een persoonlijk notitieboekje is een attent en praktisch geschenk. Laat de naam van de ontvanger erop drukken en voeg een inspirerende quote toe. Dit zal zeker gewaardeerd worden en de ontvanger zal vaak aan jouw bedrijf denken wanneer hij of zij het notitieboekje gebruikt.

Duurzame waterflessen

Milieubewustzijn wordt steeds belangrijker, dus waarom zou je niet kiezen voor duurzame waterflessen als relatiegeschenk? Kies voor flessen gemaakt van gerecyclede materialen en voeg je bedrijfslogo toe. Zo stimuleer je niet alleen het verminderen van plastic afval, maar promoot je ook je eigen merk.

Chocolade

Wie houdt er nu niet van chocolade? Kies voor gepersonaliseerde chocolade geschenken met het logo van je bedrijf erop. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en smaken, zoals bonbons, repen of luxe chocoladetruffels. Dit geschenk zal zeker in de smaak vallen bij je relaties!

Chic wijnpakket

Een fles exclusieve wijn is altijd een gewaardeerd cadeau. Kies voor een speciale variant zoals een limited edition of een wijn uit een bekende wijngaard. Voeg een persoonlijke boodschap toe op het etiket om het cadeau extra speciaal te maken.

Kies voor iets dat past bij de ontvanger

De kracht van een relatiegeschenk zit hem met name in de moeite die je voor iemand doet. Stel dat een goede zakenrelatie net een trotse moeder is geworden van een zoon of dochter, dan is het kopen van een mom bag voor de kinderwagen natuurlijk een ontzettend leuk cadeau. Dit is niet alleen praktisch gezien handig, maar zal ook laten zien dat je verder kijkt dan alleen het zakelijke aspect en bijvoorbeeld kiezen voor een laptopsleeve met opdruk. Toch zien we nog te vaak dat de kracht en vooral ook de goodwill die je kweekt met een passend geschenk, enorm wordt onderschat en dat vinden we jammer. Tuurlijk gaan er kosten mee gemoeid, maar als je tijd en energie steekt in je relaties, zal je ook merken dat dit vroeg of laat zijn vruchten gaat afwerpen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.