TEVEL lanceert webshop voor Liftindustrie

3 juli 2024 08:00

TEVEL lanceert webshop  voor Liftindustrie

Sinds 1995 levert TEVEL als volwaardige, klantgerichte partner voor de machinebouw, encoders, aandrijfmodules, aluminium profielen en optische sensoren van gerenommeerde buitenlandse partners aan de Nederlandse industrie. Met uitgebreide technische kennis van componenten adviseert het team haar klanten. Toen Eric Sülter in 2012 het handelsbureau overnam, had hij één doel: meer toegevoegde waarde leveren.

Specialist in Encoders

TEVEL heeft zich onder andere gespecialiseerd in de levering van encoders voor de medische apparatenbouw en de liftindustrie. Zo levert het Westervoortse bedrijf al vele jaren encoders voor diverse medische scansystemen aan Philips. Onze expertise in deze nichemarkt heeft geleid tot een groeiend aantal klanten die op ons vertrouwen voor hun encoder behoeften.

Dankzij haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van encoders is TEVEL in staat gebleken om een compleet assortiment van lift-encoders en bijbehorende accessoires samen te stellen specifiek gericht op service en onderhoud van personenliften in geheel Nederland.
Stilstand van liften in zorgcentra en ziekenhuizen is funest en dient zo snel mogelijk hersteld te worden. TEVEL kan de meeste liftencoders en accessoires direct uit voorraad leveren en heeft daarmee een sterke positie als betrouwbare partner in deze niche markt verworven.

www.liftencoder.com

Om haar klanten nog beter van dienst te zijn, heeft TEVEL recent een eigen webshop gelanceerd, www.liftencoder.com, waar klanten gemakkelijk en snel bestellingen kunnen plaatsen. De webshop bevat uitgebreide productbeschrijvingen, technische specificaties en duidelijke afbeeldingen, evenals eenvoudig te downloaden datasheets, zodat klanten precies weten wat ze kopen.

Heeft u een defecte Lift-encoder of zoekt u naar een moeilijk verkrijgbare encoder? Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van creatieve en doeltreffende oplossingen, zelfs voor de meest uitdagende situaties. Onze complete Lift-encoder montage sets, inclusief Lift-encoders, montagesteunen, vlinderkoppelingen en encoder-adapters, zijn klaar voor installatie en kunnen direct worden aangesloten op de aandrijfas van uw liftmotor.

Kwaliteit en vakmensen

Om een nog betrouwbaarder partner te zijn voor haar klanten heeft TEVEL in 2021 het ISO 9001-certificaat behaald. Om de kwaliteit van het werk goed te kunnen waarborgen, zijn bovendien gekwalificeerde vakmensen nodig. Daarom onderhoudt TEVEL goede contacten met het onderwijs zoals de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Vrijwel elke periode lopen studenten stage bij het bedrijf om het vak in de praktijk te leren. Ook hebben we veel contact met de Innovatiemakelaars van het RCT Gelderland. We willen als werkgever aantrekkelijk zijn voor technici en in de toekomst over goed geschoolde engineers kunnen blijven beschikken.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.