Suzanne Koudijs nieuwe Floral Designer bij bloomon

26 juli 2024 15:08

Suzanne Koudijs nieuwe Floral Designer bij bloomon

Suzanne Koudijs is aangesteld als de nieuwe Floral Designer van bloomon, de online bloemist voor verrassende boeketten. Met jarenlange ervaring en een passie voor het creëren van unieke bloemcreaties, zal Koudijs samen met Poul Brouwer werken aan de designs van de kenmerkende bloomon boeketten.

Versterken van de creatieve visie

Suzanne heeft meer dan tien jaar ervaring in de bloemensector. Met oog voor detail en passie voor floral design zal Suzanne een belangrijke rol spelen in het ontwerpen van nieuwe collecties en het versterken van de creatieve richting van bloomon.

"Wij zijn ontzettend blij om Suzanne in ons team te verwelkomen," zegt Marie-Flore de Jongh, Brand & Range Director bij bloomon. "Haar unieke stijl en ruime ervaring zullen onze klanten zeker inspireren en onze missie om prachtige en duurzame boeketten te leveren verder versterken."

Van trends naar een verrassend boeket 

Koudijs is verheugd over haar nieuwe rol. "Ik ben heel enthousiast om deel uit te maken van bloomon. Ik kan hier mijn creativiteit vertalen van trends tot floral design op tafel. Ik kijk ernaar uit om samen met dit getalenteerde team nieuwe, innovatieve collecties te ontwikkelen die onze klanten zullen verrassen." 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.