Stalen in de breedste zin van het woord

15 augustus 2024 11:03

Stalen in de breedste zin van het woord

Sinds 1983 is de Twentse Stalenmakerij hét adres voor woonwinkels en -ketens, maar ook voor (raam)decorateurs, stoffenwinkels en diverse andere organisaties. Al meer dan 40 jaar kunnen partners in heel Nederland terecht voor het - met precisie - vervaardigen van stalen in de breedste zin van het woord.

Denk hierbij aan behangstalen in diverse vormen (zoals behangmappen en behangboeken. Of gordijnstalen, waar ook diverse mogelijkheden voor zijn, zoals gordijnen in de vorm van een stalenkoffer.

Stalencollecties in allerlei soorten: van map tot koffer

Heeft u nog geen specifieke wensen over hoe de stalen eruit moeten zien, dan kunnen de specialisten van de Twentse Stalenmakerij u voorzien van een goed advies. Op de website ziet u uiteenlopende voorbeelden over de mogelijkheden die zij bieden. Het bedrijf kan gemakkelijk opschalen om grote aantallen te maken, maar kunt u ook inschakelen voor een enkele opdracht.

Hoogwaardige kwaliteit, snelle levertijd

Met behulp van de juiste, professionele machines, zoals de Zünd snijmachine, kunnen zij u voorzien van perfecte stalenpresentaties. Ook als het gaat om andere materialen dan stof, zoals het snijden van vilt, dibond of papier, kunt u bij deze experts terecht.

Elke order wordt nauwgezet uitgevoerd, maar er wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de snelheid van de levering. Zo voorzien zij uw stalenpresentaties niet alleen met precisie, maar ook vaak zo snel als u wilt. Uiteraard is er veel mogelijk, neem daarvoor contact op met de adviesafdeling van het bedrijf.

Duidelijkheid voor uw potentiële klant

Een professionele stalencollectie zorgt ervoor dat u uw collecties aan uw klanten kunt tonen. Om duidelijkheid te verschaffen is het mogelijk om de namen of de codes van de materialen in het product te graveren of te drukken. Wilt u liever niet het materiaal laten bewerken, dan kan in de stalenkoffer of -map zelf gedrukt worden. Voor een extra luxe uitstraling is het mogelijk om te kiezen voor lasergraveerplaatjes.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw collectie? Ga naar de website van de Twentse Stalenmakerij en bekijk de recent vervaardigde collecties. Natuurlijk kunt u ook (vrijblijvend) contact opnemen met deze stalenexperts.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.