Stadslogistiek Nijmegen powered by UTS Verkroost Nijmegen BV in samenwerking met De Waalboog voor duurzaam en geconsolideerd transport van goederen.

16 oktober 2023 09:54

Stadslogistiek Nijmegen powered by UTS Verkroost Nijmegen BV in samenwerking met De Waalboog voor duurzaam en geconsolideerd transport van goederen.

In een tijdperk waarin duurzaamheid en efficiëntie centraal staan, zijn samenwerkingsverbanden tussen organisaties van cruciaal belang om positieve veranderingen teweeg te brengen. Een opvallend voorbeeld van zo’n samenwerking vinden we in Nijmegen, waar De Waalboog, een zorginstelling met een sterke maatschappelijke betrokkenheid, de handen ineenslaat met Stadslogistiek Nijmegen, een innovatieve speler op het gebied van duurzaam transport en logistiek. Samen zetten ze zich in voor duurzaam transport en bundeling via een hub, wat niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook een positieve impact heeft op het milieu en de lokale gemeenschap.

De hub fungeert als een centraal knooppunt waar goederen voor De Waalboog worden verzameld, gebundeld en vervolgens op milieuvriendelijke wijze naar verschillende zorglocaties worden gedistribueerd. Dit proces vermindert het aantal afzonderlijke leveringen, wat leidt tot minder verkeersbewegingen en een verminderde belasting van het milieu.

De samenwerking tussen De Waalboog en Stadslogistiek Nijmegen is een inspirerend voorbeeld van hoe organisaties met verschillende doelen en expertises kunnen samenwerken om duurzame veranderingen te bewerkstelligen. Door het bundelen van hun krachten hebben ze niet alleen de efficiëntie van logistieke processen verbeterd, maar ook bijgedragen aan het verminderen van de milieu-impact en het verbeteren van de levenskwaliteit in de stad.

Deze samenwerking toont aan dat duurzaamheid niet alleen een trend is, maar een noodzakelijke stap naar een betere toekomst. Andere organisaties kunnen hieruit lering trekken en geïnspireerd worden om vergelijkbare initiatieven te ontplooien in hun eigen gemeenschappen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en de wereld waarin we leven. «

UTS Verkroost
Bijsterhuizen 11-31 | 6546 AR Nijmegen
Telefoon 024 377 5322 | www.utsverkroost.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.