Sluit je aan als businesscoach en maak impact in het MKB

5 september 2024 13:29

Sluit je aan als businesscoach en maak impact in het MKB

Wil je ondernemers helpen groeien en jouw eigen expertise als businesscoach verder ontwikkelen? Aansluiten bij een professioneel netwerk zoals Businesscoach Nederland biedt de kans om de vaardigheden als businesscoach te leren en je te begeleiden in je reis naar erkend businesscoach.

Wat doet een businesscoach?

Als businesscoach begeleid je ondernemers bij strategische keuzes, persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei. Dit is vooral van waarde voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), waar vaak behoefte is aan begeleiding op het gebied van schaalvergroting, planning en winstgevendheid. Jij helpt hen bij het maken van duurzame, strategische beslissingen.

Waarom aansluiten bij een netwerk?

Hoewel het zelfstandig opereren als businesscoach uitdagend kan zijn, biedt een netwerk als Businesscoach Nederland veel voordelen:

  • Geen afdracht over je omzet: Je houdt volledige controle over je inkomsten, zonder verplichtingen om een deel ervan af te dragen.
  • Erkend diploma: Via de post-hbo opleiding van Businesscoach Nederland kun je je kwalificeren als register businesscoach (RBC), wat je geloofwaardigheid vergroot.
  • MKB canvas methodiek: Deze bewezen methodiek biedt een gestructureerde aanpak om ondernemers gericht te begeleiden bij hun uitdagingen.
  • Toegang tot exclusieve licenties en middelen: Als partner krijg je hulpmiddelen en begeleiding die jou helpen om je klanten beter van dienst te zijn.

MKB canvas

Flexibiliteit en ondersteuning

In tegenstelling tot een franchise, behoud je bij Businesscoach Nederland de vrijheid om onder je eigen bedrijfsnaam te opereren. Bovendien krijg je ondersteuning in marketing en sales, regelmatige intervisiebijeenkomsten en toegang tot een waardevol netwerk van andere coaches. Dit biedt kansen voor persoonlijke en professionele groei.

Een netwerk gericht op gezamenlijke groei

Businesscoach Nederland zet in op gezamenlijke groei en biedt een ondersteunend ecosysteem, gericht op duurzame groei van het MKB. Door je aan te sluiten bij dit netwerk, kun je niet alleen jezelf verder ontwikkelen, maar ook bijdragen aan het succes van ondernemers in Nederland.

Kies voor impact en groei

Klaar om aan de slag te gaan als businesscoach? Je bent aan het juiste adres! Met professionele ondersteuning, een erkende opleiding en een waardevolle en bewezen methodiek heb je alles in handen om succesvol te zijn en te starten. Wil je meer weten?

Bezoek Businesscoach Nederland en sluit je aan!

logo

Businesscoach Nederland B.V.
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg
Telefoon: 030-2001020

info@businesscoach.nl
www.businesscoach.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.