Scoor dit EK met Buckaroo

3 juni 2024 13:12

Scoor dit EK met Buckaroo

Yes, het EK komt eraan! Bent u er al helemaal klaar voor? Voor veel ondernemers is dit het moment om extra uit te pakken. Leuke kortingsacties, gezellige oranje versiering, een EK poule en in de horeca natuurlijk drukte tijdens de wedstrijddagen van het Nederlands elftal! Net zoals dat de bondscoach zijn beste opstelling maakt is het voor u als ondernemer essentieel dat u uw “opstelling” ook voor elkaar hebt. Oud profvoetballer en voetbalanalist Mario Been legt uit hoe u als ondernemer dit EK kunt scoren met Buckaroo.  

Net zoals voetballers hebben ook pinapparaten elk hun eigen stijl en specialiteiten. Afhankelijk van uw onderneming kunt u dus de beste speler(s) kiezen voor uw opstelling!  Want om ook te kunnen scoren in uw horecazaak, feestwinkel, snackbar, of waar dan ook is makkelijk en snel betalen essentieel voor een goede wedstrijd. Bekijk hier onze opstelling, welke speler zet u in? 

De kilometervreter: De Buck Vast Neo Duo is een vast pinapparaat die eindeloos mee kan omdat hij zonder batterij werkt. Dankzij de optioneel toegevoegde kassiersunit kunnen uw klanten met maximale privacy betalen!  

De krachtpatser: De SEPAY Mini 4G is klein van formaat, maar onderschat hem niet! Deze compacte all-in-one pinautomaat is ideaal voor ondernemers die snel en veel transacties verrichten.  

De spelmaker: De Buck Smart is voorzien van de nieuwste techniek, heeft een compact formaat en is dankzij de Wifi of 4G verbinding overal te gebruiken. Met deze spelmaker heeft uw onderneming het perfecte pinapparaat.   

De technicus: De Buck Mobile 4G heeft naast een mooi design een lange batterijduur en is door het grote scherm en fysieke toetsen een echte technicus.  

De alleskunner: De Buck Smart plus heeft de nieuwste Android techniek, een bonprinter en mogelijkheid tot contactloos betalen. Dit pinapparaat accepteert alle bekende betaalmethoden inclusief smartphones, smartwatches, bankpassen en QR codes. Dit is een echte alleskunner! 

Welke speler voegt u toe aan uw opstelling deze Oranjezomer? Speciaal voor het EK hebben we een mooie winactie. Wanneer u tussen 3 juni en 14 juli 2024 een pinautomaat koopt maakt u kans op een nieuw bedrukt shirt van het Nederlands elftal!  

*Deze actie geldt van 1 juni 2024 t/m 14 juli 2024. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.