Samen vooruit: Word partner bij Businesscoach Nederland

24 juni 2024 14:11

Samen vooruit: Word partner bij Businesscoach Nederland

Bij Businesscoach Nederland hebben we een duidelijke missie: ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) ondersteunen om hun volledige potentieel te bereiken. Dit doen we door het opleiden en ondersteunen van gepassioneerde en ervaren businesscoaches en bedrijfsadviseurs. Ons netwerk staat klaar om ondernemers te helpen met strategische begeleiding, intensieve training en waardevolle tools die direct bijdragen aan bedrijfsgroei en succes.

Word een onmisbare partner in ondernemerschap

Heb jij als ondernemer een schat aan ervaring en de wens om anderen te helpen slagen? Dan nodigen wij je uit om je aan te sluiten bij Businesscoach Nederland. Onze businesscoaches zijn de sleutel tot het maken van het winnende verschil voor hun klanten.

Succesvolle ondernemers onderscheiden zich door de unieke waarde die ze leveren, en winst is daar een natuurlijk gevolg van. Als businesscoach bij ons netwerk, ligt jouw taak in het ondersteunen en trainen van MKB-ondernemers om deze waarde te realiseren.

Onze missie: Jouw succes als businesscoach

Onze organisatie is erop gericht om jou als businesscoach te laten excelleren. We bieden continue opleiding en training om je vaardigheden te verbeteren. Daarnaast ondersteunen we je met marketing en sales, organiseren we regelmatig evenementen en plannen we ieder kwartaal een gezamenlijke intervisiedag.

De voordelen van Businesscoach Nederland

  1. Geen afdracht over eigen omzet: Als businesscoach bij ons netwerk behoud je volledige controle over je inkomsten. Er zijn geen verplichtingen om een percentage van je omzet af te dragen, wat jou de vrijheid geeft om je bedrijf op jouw manier te runnen.
  2. Erkend diploma tot register businesscoach (RBC): Bij Businesscoach Nederland bieden we de enige post-hbo opleiding in Nederland voor businesscoaches. Deze opleiding zorgt ervoor dat je erkend wordt als een register businesscoach, wat je professionaliteit en expertise onderstreept.
  3. MKB canvas methodiek: Onze unieke en bewezen MKB canvas methodiek is speciaal ontworpen om het MKB te ondersteunen. Deze methodiek helpt jou om gestructureerd en doelgericht te werken aan de groei en ontwikkeling van je klanten.

Samenwerken voor gezamenlijke groei

Bij Businesscoach Nederland geloven we sterk in de kracht van gezamenlijke groei. Door deel uit te maken van ons netwerk, profiteer je van voortdurende professionalisering en een gemeenschap van gelijkgestemde partners. Samen streven we naar het bevorderen van gezond ondernemerschap in Nederland.

Sluit je aan als onmisbare partner

Onze ambitie is om tegen eind 2026 marktleider te zijn met ten minste 100 aangesloten adviseurs. Als partner van Businesscoach Nederland krijg je toegang tot de exclusieve MKB Canvas licentie, voortdurende begeleiding en een scala aan middelen die je helpen om je klanten beter van dienst te zijn.

Voordelen als partner

  • Intensieve begeleiding in Marketing en Sales: Ons team biedt je ondersteuning en strategieën om je diensten effectief in de markt te zetten en je klantenbestand uit te breiden.
  • Regelmatige intervisiedagen en events: Neem deel aan intervisiedagen en evenementen waar je kunt netwerken, kennis delen en leren van andere partners.
  • Geen franchise verplichtingen: Je werkt onder je eigen bedrijfsnaam zonder de beperkingen van een franchise, waardoor je jouw persoonlijke touch kunt behouden.

Doe je mee?

Als je op zoek bent naar een manier om je ondernemerservaring om te zetten in een rol als businesscoach of bedrijfsadviseur, je coachingsvaardigheden te verbeteren en een verschil te maken voor jouw klanten, dan is Businesscoach Nederland de juiste keuze. Onze intensieve begeleiding, erkende opleiding en unieke methodiek geven jou de middelen om succesvol te zijn.

Wil je meer weten over hoe je deel kunt uitmaken van ons netwerk en welke voordelen dit voor jou inhoudt? Bezoek Businesscoach Nederland voor alle details en download de brochure. Doe mee aan ons groeiende netwerk van businesscoaches en adviseurs. Ontdek jouw potentieel en maak het verschil voor jezelf én je klanten.

Businesscoach Nederland
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg
Telefoon: 030-2001020
Email: info@businesscoach.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.