Revolutie binnen de wasserijwereld in Nederland

19 september 2024 14:53

Revolutie binnen de wasserijwereld in Nederland

Foto: Herman, Harsevoort. Founder van Laundry Total is gek op schoon wasgoed

We kijken vooruit in de markt van leveranciers van wasserij-apparatuur en toebehoren in Nederland. Recent heeft JLA group (UK) een overname gerealiseerd in Nederland, en Laundry Total is vanaf nu onderdeel van JLA Group. Een revolutie te noemen binnen de wereld van professioneel & industrieel schoon wasgoed. JLA is marktleider binnen de industriële en commerciële wasserijapparatuur. Met deze overname toont JLA de ambitie om verder te groeien.

Één leverancier voor schoon wasgoed

“ Herman Harsevoort”; door (technische) werkervaring en kennis die ik heb opgedaan in wasserijen kwam ik vaak één probleem tegen en dat was het communiceren met verschillende leveranciers om tot een schoon was resultaat te komen, één aanspreekpunt voor de wasmachines, één voor de zeep en weer een ander voor het onderhoud. Als er problemen waren rondom de was dan werd er vaak gewezen naar elkaar. Hierdoor stond er te vaak een proces stil dat tot kosten leidde. De oplossing hiervoor was één leverancier voor alles wat met schoon wasgoed te maken heeft. Zo is Laundry Total ontstaan en met de overname van JLA kunnen we deze droom en service alleen maar verder uitbreiden.

Een kleine greep van veranderingen die op komst zijn in de wereld van wassen binnen diverse branches:

Met een achterban van 450 monteurs in de UK kan er nu kennis worden gedeeld over machines en de werking hiervan zodat de One Time Fix bij storingen omhooggaat. Ook zorgt het ervoor dat we meer inzicht krijgen in onderhoudshistorie waarin veelvoorkomende storingen voortijds opgelost kunnen worden. Daarbij is het van belang dat er een landelijke dekking gaat komen voor de monteurs en de aanrijd tijden korter worden om zo de klanten op een juiste en snelle manier te kunnen helpen bij perfect werkende wasserijapparatuur. Met als uiteindelijk doel het serviceniveau uitbreiden om storingen binnen 8 uur op te lossen. Hier ligt een mooie uitdaging en revolutie op de loer.

Wasserijapparatuur is in veel branches van cruciaal belang, denk aan bijvoorbeeld de zorg.
Laundry Total was al een betrouwbare partner in de wereld van schoon wasgoed en blijft de betrouwbaarheid verder uitbreiden. Daarnaast is betalen voor gebruik (Pay per Use) steeds meer de toekomst, met de Total-Care oplossing gaan we ons in Nederland onderscheiden: één vast bedrag per maand zonder investering. Dit biedt kansen voor de vele branches die Laundry Total al bediend.

Naast wasserij-apparatuur zorgt Laundry Total als enige in de markt voor écht schoon wasgoed, denk aan zeep-doseringsystemen, de juiste detergenten en een applicatie-specialist die was processen ontwikkelt en aanpast op de specifieke wensen van de klant.

Ook zin om de overname op de voet te volgen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.