Restaurant locals in arnhem heeft plek in michelingids 2023

14 april 2023 16:04

Restaurant locals in arnhem heeft plek in michelingids 2023

Het Arnhemse restaurant LOCALS is opgenomen in de Michelingids. Welke bekroning ze precies ontvangen (een bib gourmand, (groene) michelinster of bestekjes), wordt bekend gemaakt op 24 april.

LOCALS

LOCALS is gevestigd in hartje Arnhem en staat voor lokale producten en mensen.

Hier geniet je van gerechten van kwalitatief hoog niveau, waarbij lokaal/ Dutch Cuisine de hoofdrol spelen. Met een eigen Vertical Farm en lokaal ingekochte producten proef je het beste van Nederlandse bodem!

De kas

Restaurant LOCALS verbouwt haar eigen groenten en kruiden in haar Vertical Farm. Deze kas is in samenwerking met Vegger gerealiseerd op de 1e etage van Hotel Haarhuis. Vertical Farming is het kweken van voedsel in gestapelde kweeklagen, in een volledig gecontroleerde omgeving. Energie, licht en water worden aangestuurd om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te kweken, zonder invloeden van buitenaf. De gewassen groeien volledig op water, waarbij geen aarde wordt gebruikt. In onze kas vind je o.a. groenten en kruiden terug zoals verschillende soorten basilicum, slasoorten, koriander, oregano, andijvie en bietenkiemen. Een unieke manier van het kweken van groenten en kruiden in Arnhem!

Michelingids 2023

In de maand april zet Michelin de Nederlandse gastronomie in the picture en kondigt heel wat opwindende nieuwigheden aan. Twee weken voor de Ceremonie van de MICHELIN Gids Nederland 2023, waar onder meer de nieuwe sterren worden aangekondigd, maakt de MICHELIN Gids restaurants bekend die de 2023-selectie verrijken. De volledige selectie wordt op maandag 24 april voorgesteld in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.