PUUUR Interiors: een passie voor perfectie en vakmanschap

17 juli 2024 12:38

PUUUR Interiors: een passie voor perfectie en vakmanschap

In gesprek met de oprichters van PUUUR Interiors, een bedrijf dat Nederlandse vakmanschap en design naar een hoger niveau tilt.

Het begin van een droom

In 2015 besloten twee vrienden, gedreven door hun passie voor meubels en vakmanschap, een meubelspuiterij op te zetten. Wat begon als een kleinschalig project groeide al snel uit tot een succesverhaal. "We zagen al snel de potentie van onze spuiterij," vertelt een van de oprichters. "De vraag naar hoogwaardige afwerkingen en op maat gemaakte meubels bleef maar groeien, denk aan een ovalen eettafel, vintage TV meubels en TV kasten met speciaal speakerdoek ."

De groei naar een meubelmakerij

Drie jaar later, in 2018, was het tijd voor de volgende grote stap: de oprichting van een hoogwaardige meubelmakerij. "We begonnen met het maken van een paar salontafels en een eettafel voor lokale winkels," herinnert de andere oprichter zich. "Maar binnen de kortste keren kregen we opdrachten voor volledige meubelcollecties die we door het hele land mochten leveren."

De sprong naar de particuliere markt

In 2021 besloot PUUUR Interiors ook de particuliere markt te betreden. "We wilden onze unieke ontwerpen en maatwerkoplossingen ook beschikbaar maken voor particulieren," legt een van de oprichters uit. 

In mei van dat jaar openden ze een nieuw Experience Center in Purmerend, een indrukwekkende ruimte van ruim 650 m². "Het Experience Center stelt ons in staat om klanten echt te laten zien wat we kunnen. Ze kunnen de kwaliteit en het vakmanschap van onze meubels zelf ervaren."

Maatwerk en vakmanschap, dat is PUUUR

Wat PUUUR Interiors onderscheidt, is hun toewijding aan perfectie en maatwerk. "Ons vaste assortiment is al geheel naar wens samen te stellen, maar wij gaan nog een stap verder door ook volledig maatwerk te leveren," zegt een van de oprichters trots. 

Samen met een interieurdesigner kunnen klanten hun meubel helemaal naar wens vormgeven. "Het is een exclusieve handgemaakte beleving, waar Nederlands vakmanschap en design samenkomen."

Snel genieten van een droominterieur

Een ander groot voordeel van PUUUR Interiors is de snelle levertijd. "Omdat we de productie volledig in eigen beheer hebben, kunnen we een korte productietijd garanderen," legt een van de oprichters uit. "Binnen no-time kunnen onze klanten genieten van hun droominterieur."

Perfectie in eigen huis

PUUUR Interiors houdt de gehele productie in eigen huis om de hoogste kwaliteit te garanderen. "Wij zijn perfectionisten," zegt een van de oprichters. "Daarom houden wij de volledige controle over het productieproces. Van het ontwerp tot de afwerking met hoogwaardige twee componenten lak in onze eigen spuiterij – alles gebeurt onder ons dak."

Met deze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid heeft PUUUR Interiors zichzelf stevig op de kaart gezet. Het bedrijf blijft groeien en evolueren, altijd op zoek naar nieuwe manieren om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

Voor meer informatie en om de prachtige collectie van PUUUR Interiors zelf te ervaren, bezoek het Experience Center in Purmerend en laat je inspireren door het beste dat Nederlands vakmanschap te bieden heeft. Wacht niet langer en tover je interieur om tot iets moois!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.