Protex Kunststof Gevelbekleding en boeidelen vanaf nu verkrijgbaar in de duurzame online bouwmarkt, BouwmarktNederland.nl

23 juli 2024 11:54

Protex Kunststof Gevelbekleding en boeidelen vanaf nu verkrijgbaar in de duurzame online bouwmarkt, BouwmarktNederland.nl

Net toegevoegd aan het assortiment van deze online bouwwinkel. Een nieuw soort gevelbekleding en boeidelen. De kunststof gevelbekleding, gemaakt met een massieve kern van kunststof en een folie met houtnerf, is sterk, onverwoestbaar en weer bestendig. Deze producten zijn duurzaam, zorgen voor minder onderhoud en zijn voor 100% volledig recyclebaar. Deze producten van Protex passen perfect bij de visie van Bouwmarkt Nederland en zijn daarom toegevoegd aan het assortiment.

Wat is Protex?

Protex® is dé innovatieve gevelbekleding, met de beste eigenschappen van hout en kunststof, verenigd tot één product. De kunststof gevelbekleding is verwerkbaar als hout en daardoor kostenbesparend. Bovendien heeft Protex geen schilderonderhoud nodig; kort schoonmaken is al voldoende. Dat maakt deze gevelbekleding de ideale keuze voor jouw gevel. Gemaakt met een massieve kern van kunststof en voorzien van een houtnerfstructuur, combineert Protex de beste eigenschappen van hout en kunststof in één product. Deze gevelbekleding is sterk, weerbestendig en nagenoeg onverwoestbaar.

Innovatieve kunststof gevelbekleding

Protex gevelbekleding onderscheidt zich door zijn unieke samenstelling en duurzame voordelen. Met een door-en-door gekleurde massieve kern en een decoratieve folie met houtnerfstructuur, biedt Protex een esthetisch aantrekkelijk en praktisch alternatief voor traditionele houten gevelbekleding. Deze eigenschappen maken het mogelijk om Protex net zo eenvoudig te verwerken als hout, maar zonder de nadelen van regelmatig onderhoud. Dankzij de kunststof kern en beschermende folie is Protex bestand tegen weersinvloeden, verkleuring en beschadiging.

Besparen met de montage op tijd en op kosten

Het verwerkingsgemak van Protex is een van de grootste voordelen. Net als hout kan Protex gevelbekleding eenvoudig worden gezaagd, geschroefd en bevestigd. Dit maakt de installatie snel en eenvoudig. Dit bespaard op installatie en montage en dus ook op de arbeidskosten van de proffessional. Bovendien hoeft Protex niet geschilderd te worden. Een eenvoudige schoonmaakbeurt is voldoende om de gevelbekleding er als nieuw uit te laten zien. Dit betekent dat je op de lange termijn veel bespaart op onderhoudskosten.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, belangrijk voor de online bouwmarkt.

Protex gevelbekleding is niet alleen praktisch en kostenbesparend, maar ook een verantwoorde keuze voor het milieu. De productie voldoet aan de strenge milieustandaarden, zoals ISO 9001. Dit garandeert dat de gevelbekleding op een duurzame en milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd. Daarnaast biedt Protex 10 jaar garantie op kleurbehoud en 20 jaar garantie op het basismateriaal, wat getuigt van de hoge kwaliteit en lange levensduur van het product. Daarnaast voeldoet het product aan brandklasse D.

Toepassingen en designmogelijkheden

De veelzijdigheid van Protex kunststof gevelbekleding maakt het geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of uitbreiding van bestaande gebouwen, Protex biedt een duurzame en esthetische oplossing. Het onzichtbare bevestigingssysteem, waarbij de schroeven en nagels verborgen blijven, zorgt voor een strakke en moderne uitstraling van de gevel. Protex is beschikbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor het mogelijk is om een gevelontwerp te creëren dat perfect aansluit bij de stijl van de woning of het gebouw.

Protex is beschikbaar in de kleuren:

Antraciet, Betongrijs, Crèmewit, Donkergroen, Golden Oak, Kiezelgrijs, Kwartsgrijs, Momumenten Groen, Sapeli, Staalblauw, Vergrijsd Hout, Wijnrood, Wit

Boeidelen voor een perfecte afwerking van de dakrand

Naast gevelbekleding biedt Protex ook kunststof boeidelen aan, die zorgen voor een naadloze en esthetisch aantrekkelijke afwerking van de dakrand. Deze boeidelen zijn net als de gevelbekleding weerbestendig, onderhoudsarm en eenvoudig te monteren. De combinatie van Protex gevelbekleding en boeidelen geeft elke woning een verzorgde en moderne uitstraling.

Met de introductie van Protex kunststof gevelbekleding en boeidelen bij BouwmarktNederland.nl wordt een nieuwe standaard gezet in duurzame en onderhoudsarme bouwmaterialen. Deze innovatieve producten bieden de perfecte balans tussen esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, Protex gevelbekleding en boeidelen zijn de ideale keuze voor een langdurig mooi en onderhoudsarm resultaat.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.