Print tapijt op kantoor: stijl en functionaliteit gecombineerd

12 september 2024 16:34

Print tapijt op kantoor: stijl en functionaliteit gecombineerd

Als ondernemer wil je dat je kantoor niet alleen functioneel is, maar ook je merkidentiteit weerspiegelt. Print tapijt biedt precies dat. Door de vele opties in patronen, kleuren en zelfs gepersonaliseerde ontwerpen, wordt print tapijt volledig afgestemd op de huisstijl van een bedrijf. In dit artikel bespreken we de voordelen en toepassingen van print tapijt voor kantoren.

1. Versterk je merkidentiteit

Bedrijfskleuren dragen direct bij aan de herkenbaarheid en identiteit van je merk. Ze zijn onmisbaar voor een visuele connectie met klanten en het versterken van de merkbeleving. Custom made print tapijt stelt je in staat om gepersonaliseerde ontwerpen – zoals logo’s en bedrijfskleuren – direct op de vloer te integreren. Dit creëert een unieke uitstraling die niet alleen medewerkers inspireert, maar ook een blijvende indruk achterlaat op klanten en bezoekers.

TREU interior specials ondersteunt je graag bij het selecteren van het juiste kantoortapijt. We bieden verschillende opties om je merkidentiteit in het design naar voren te laten komen:

  • Mix en match. Maak gebruik van onze exclusieve ontwerpen en inspiratiedessins. Door bestaande dessins te combineren en in diverse kleuren en schakeringen te herhalen, creëer je unieke vloerontwerpen die perfect aansluiten bij je bedrijfsimago;
  • Custom made prints. Heb je een specifiek dessin in gedachten, maar nog geen geschikt tapijt gevonden? Laat een op maat gemaakt tapijt maken dat volledig aan je wensen voldoet. Dankzij onze flexibele technieken kunnen we (bijna) alles realiseren;
  • Fotorealistische prints. Fotorealistische tapijten maken gebruik van ongeveer 1.200 kleuren om een bijzonder gedetailleerde en realistische weergave te creëren. Zo wordt je logo met maximale precisie op je vloer afgebeeld.

2. Akoestiek en comfort

Voor geconcentreerd werken is stilte essentieel. Storende geluiden zoals gesprekken en voetstappen leiden snel af. Print tapijt biedt hier de perfecte oplossing: het dempt geluiden effectief en zorgt voor een stille werkomgeving. Bovendien zorgt de zachte textuur voor een comfortabeler loopoppervlak. Comfort en rust worden hierdoor naadloos gecombineerd.

3. Hygiëne

Tapijt verbetert niet alleen de akoestiek, maar draagt ook bij aan een hygiënische werkomgeving. Tapijt heeft de eigenschap stofdeeltjes op te vangen en vast te houden totdat ze worden verwijderd tijdens het schoonmaken. Dit vermindert ronddwarrelend stof en daarmee ook stofirritaties en allergieën. Kortom, tapijt draagt bij aan een schonere en gezondere kantooromgeving.

Een gietvloer voor ieder kantoor

Kun je ook een custom made print tapijt voor kantoor gebruiken? Tapijtspecialist TREU interior specials helpt je graag bij het selecteren van een hoogwaardig tapijt dat perfect is afgestemd op je gebruikswensen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.