Makers & Merken: Sociaal ondernemen in het Radboudumc

20 oktober 2022 10:53

Makers & Merken: Sociaal ondernemen in het Radboudumc

In het Radboudumc Nijmegen hebben wij eind september een nieuwe locatie van onze sociale retail onderneming Makers & Merken geopend. Makers & Merken is een bijzondere cadeau- en decoratiewinkel die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans biedt om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien naar een reguliere baan.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op zinvol werk en om het beste uit zichzelf te halen. Door het bieden van de juiste begeleiding en een geschikte werkomgeving groeit trots, eigenwaarde en hebben de medewerkers plezier in hun werk.

Makers & Merken heeft een winkel met werkruimte. We verkopen daar unieke producten zoals porselein, knuffels en sieraden. Allemaal producten die gemaakt zijn door onze Makers. Ook hebben we een uitgebreid assortiment producten van trendy Merken. De medewerkers helpen mee met het bijvullen van de voorraad, het prijzen, het op orde houden van de winkel en het helpen van de klant.

Zo zorgen we er samen voor dat bezoekers en medewerkers van het Radboudumc kunnen winkelen bij een maatschappelijk verantwoorde onderneming die midden in de samenleving staat.

Wij blijven investeren in sociaal ondernemerschap. Zeker in een tijd van schaarste op de arbeidsmarkt. Want met de juiste begeleiding is het mogelijk om onbenut potentieel en talent van mensen tot bloei te laten komen. 

Esther Nelissen en Hans van Gestel
Raad van Bestuur Driestroom
esthernelissen@driestroom.nl
hansvangestel@driestroom.nl
www.driestroom.nl
www.makersenmerken.nl/nijmegen

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.