Liemerse Uitdaging verrast Marc Rosendahl met Liemers Compliment

20 oktober 2022 10:53

Liemerse Uitdaging verrast Marc Rosendahl met Liemers Compliment

Hij was naar de bijeenkomst gelokt. Dat Marc Rosendahl met ‘het Liemers Compliment’ huiswaarts zou keren, was voor de Duivense ondernemer toch wel een verrassing. Maar samen met zijn echtgenote Ellis nam hij de loftuitingen en de award met trots in ontvangst.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar werd het Liemers Compliment uitgereikt. Bedrijven die zich inzetten voor de Liemerse Uitdaging en voor een leukere en betere samenleving, komen in aanmerking voor het Liemers Compliment. Het is een initiatief van Liemerse Uitdaging, de verbindende schakel die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. Bedrijven tonen daarmee hun betrokkenheid en verenigingen en stichtingen worden vooruit geholpen.

Marc Rosendahl is zo’n ondernemer waarvoor niets te gek is. Hij ondersteunt het verenigingsleven en de regio al sinds jaar en dag. Marc en Ellis Rosendahl kregen de award tijdens de zomerborrel van de Liemerse Uitdaging in het theepaviljoen van het Horsterpark uit handen van wethouder Johannes Goossen van de gemeente Duiven. “De zomerborrel wordt jaarlijks georganiseerd om ondersteuners, vrienden, sponsoren en vrijwilligers van de Liemerse Uitdaging te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid”, vertelt voorzitter Sjoerd Geurts. “We vinden dit tevens een mooi podium om het Liemers Compliment uit te reiken. Bedrijven die met concrete acties laten zien dat zij zich, naast hun commerciële doelen, ook inzetten voor de samenleving zetten wij graag in het zonnetje. Met het Liemers Compliment bedanken we deze bedrijven voor hun inzet.”

Marc Rosendahl is eigenaar van de Brilliant Group Duiven. Marc was in 2015 één van de eerste ‘vrienden’ van de Uitdaging. Waar het kan levert hij zijn bijdrage. Wethouder Johannes Goossen: “Zo stelde hij een container met spullen beschikbaar, waaronder schoonmaakmiddelen, closetpapier en disposables. Een groot aantal verenigingen en stichtingen uit de Liemers profiteerde daarvan. Ook werden rode jasjes uit de food-industrie geschonken. Een groot deel van deze jasjes ging naar een instelling voor kinderen met een beperking. Daar worden ze nog steeds gebruikt wanneer de kinderen knutsel- en schilderactiviteiten hebben.”

Toen de mondkapjes verplicht werden in het onderwijs schonk de Brilliant Group deze aan diverse scholen. Ook hielp Marc met zijn bedrijf waar mogelijk bij de levering aan diverse zorgcentra.

Het Liemers Compliment levert niet alleen een mooie bokaal op, maar de winnaar wordt ook geportretteerd door dagblad De Gelderlander. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.