Kosso’s vermogen en verschillende inkomsten stromen

27 september 2024 11:13

Kosso’s vermogen en verschillende inkomsten stromen

Kosso, oftewel Albert Dervishaj, is dé baas die het allemaal lijkt te hebben: van muziek tot fitness, van slimme investeringen tot een groeiend zakelijk imperium. Deze jongen heeft zijn street smarts en hustle-skills ingezet om een indrukwekkend vermogen op te bouwen. Hij is niet alleen meer de rapper die je kent van de hits, maar ook een slimme ondernemer die weet hoe je geld moet laten rollen. Maar hoe komt al die cash eigenlijk binnen bij Kosso?

Muziek was zijn eerste stap naar succes

Kosso startte zijn carrière als rapper en maakte al snel naam in de Nederlandse muziekscene. Met zijn eerste EP 'Deze Tijd' zette hij zichzelf in één klap op de kaart. Maar voor Kosso was muziek niet het einddoel. Hij zag het als een startpunt. Een manier om bekendheid op te bouwen en vervolgens slim te investeren in andere ventures. Want ja, hij wist: echt groot word je pas als je je geld slim laat werken.

Maar Kosso houdt het niet alleen bij de muziek. Hij opende ooit Balkania Sittard, een shisha lounge die al snel dé hotspot werd voor een avondje chillen. Balkania zat altijd vol en bracht flink wat geld in het laatje. Uiteindelijk besloot Kosso om de lounge te verkopen, zodat hij zich volledig kon richten op zijn andere projecten. Een slimme zet, want hij gebruikte dat kapitaal om te investeren in nieuwe ventures. Kosso blijft altijd in beweging en op zoek naar nieuwe kansen om te groeien.

Nog zo’n slimme move: Tandenbleken Maastricht. Kosso zag een gat in de markt voor mensen in Limburg die hun tanden wilden laten bleken, en besloot daarop in te spelen. De praktijk werd al snel een populaire plek voor stralende glimlachen. Dit leverde hem niet alleen tevreden klanten op, maar ook een extra bron van inkomsten. We hebben het hier over potentiële tonnen aan extra cash per jaar!

Kosso Nutrition veroverd de supplementenwereld

Eén van Kosso's grootste ventures is Kosso Nutrition. Dit is zijn eigen merk van voedingssupplementen, gericht op sporters en bodybuilders die alleen het beste van het beste willen. Geen goedkope rommel, maar hoogwaardige producten waar je echt resultaten mee boekt. En het werkt, want Kosso Nutrition draait nu al een omzet tussen de 2 en 5 miljoen euro per jaar!

Met een winstmarge van 20-30% betekent dat dat Kosso waarschijnlijk jaarlijks tussen de 400.000 en 1,5 miljoen euro aan winst binnenharkt. En het houdt niet op. Naast de Malelions x Kosso samenwerking, werkt hij nu ook samen met supermarketen zijn nieuwste product, de Protein Pops, heeft zijn business nog verder omhoog gestuwd. Deze eiwitrijke ontbijtgranen zijn een hit in de schappen en zorgen voor een constante cashflow. Slimme move, Kosso!

En het mooiste? Kosso Nutrition is momenteel DE ENIGE die deze innovatieve ontbijtgranen in Nederland en België aanbiedt. De Protein Pops zijn niet alleen perfect voor sporters, maar ook een gezonder alternatief voor kinderen. In plaats van de ongezonde ontbijtgranen vol suiker zoals Kellogg's, krijgen ze met de Protein Pops een smakelijk ontbijt dat boordevol eiwitten zit en goed is voor hun groei en ontwikkeling. Het is ongekend en vernieuwend, en Kosso bewijst weer eens dat hij weet hoe hij de markt op zijn kop moet zetten. Met deze unieke producten blijft hij een stap voor op de rest, en dat is precies wat hem zo bijzonder maakt in de wereld van voeding en fitness.

Ook op het gebied van voeding blijft Kosso knallen

Met Fitpreps biedt hij gezonde, halal maaltijden op maat voor iedereen die snel en gezond wil eten. En geloof ons, dat loopt als een trein! Steeds meer mensen zoeken naar makkelijke manieren om gezond te eten. Fitpreps speelt daar perfect op in. Het bedrijf zou zomaar enkele miljoenen per jaar aan omzet kunnen draaien en daarmee een flinke boost geven aan Kosso's totale vermogen.

Zijn eigen fitnessimperium met Physique Gym

Kosso nam ook Physique Gym over, de sportschool waar hij zelf ooit begon met trainen. Voor een bedrag van zo'n 600.000 euro, inclusief de inventaris en het klantenbestand, werd deze gym zijn nieuwste investering. De Physique gym van Kosso draait uitstekend en levert een stabiele, passieve inkomstenbron op. Hij hoeft er nauwelijks naar om te kijken terwijl de inkomsten blijven binnenstromen. Zo kun je dus én je passie voor fitness volgen én lekker cashen!

Dori Eyewear

Kosso is niet alleen bezig met zijn eigen zaken, hij ondersteunt ook de dromen van zijn vrouw Dorentina. Samen hebben ze Dori Eyewear gelanceerd, een brillenmerk dat al snel populair werd bij de jeugd. De stijlvolle zonnebrillen en brillen vliegen over de toonbank, met een mogelijke jaarlijkse omzet van een miljoen euro. Met een winstmarge van 20% zou dat zomaar 200.000 euro aan winst per jaar kunnen betekenen. Kosso bewijst opnieuw dat hij precies weet waar hij zijn geld in moet stoppen.

Nog een slimme stroom van passief inkomen, namelijk vastgoed

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Kosso ook flink geïnvesteerd in vastgoed. Hij bezit panden in Nederland, België, Duitsland, Dubai en binnenkort zelfs in Spanje. Deze vastgoeddeals leveren hem een stabiele stroom aan passieve inkomsten op, bijvoorbeeld door huurinkomsten die kunnen oplopen tot 5.500 euro per maand voor één pand. En met ongeveer tien panden op verschillende plekken, is dat een flinke bron van extra cash. Slimme zet, want vastgoed blijft altijd waardevol!

Laten we eerlijk zijn: Kosso is absoluut miljonair. Met meerdere succesvolle bedrijven en slimme investeringen in vastgoed weet hij precies hoe hij zijn geld moet laten werken. Kosso Nutrition alleen al levert hem jaarlijks tussen de 400.000 en 1,5 miljoen euro op, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de andere ondernemingen zoals Fitpreps, Dori Eyewear, Physique Gym en zijn vastgoedimperium. Deze jongen weet zijn kansen te pakken en blijft groeien.

Dus ja, Kosso zit goed in de miljoenen en heeft zijn zaken meer dan op orde. En het mooiste? Hij blijft altijd vooruitkijken, op zoek naar nieuwe kansen en manieren om zijn imperium verder uit te breiden. Kosso laat zien dat met de juiste mindset, hard werken, en slimme investeringen, de sky de limit is!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.