Hoppenbrouwers techniek ontvangt 'baas van morgen'

26 mei 2023 12:59

Hoppenbrouwers techniek ontvangt 'baas van morgen'

Datum:               Donderdag 1 juni 2023
Tijd:
                    09.00 -15.30 uur
Locatie:
             Hoppenbrouwers Techniek Arnhem, Bakenhofweg 30

Donderdag 1 juni is het zover. Tijdens de ‘JINC Baas van Morgen’ nemen kinderen het bedrijfsleven van Nederland over. Zij zullen ervaren hoe het is om een onderneming te leiden door een dag het werk over te nemen van de baas.

Hoppenbrouwers Techniek doet mee met de vestigingen Nijmegen en Arnhem en ontvangt een aantal kinderen die een dag het bedrijf overnemen. In de vestiging Arnhem ontvangt Rutger Hermans, vestigingsleider Hoppenbrouwers Techniek, Jalal die zijn rol deze dag gaat over nemen. Rutger over deelname aan het programma: ”JINC Baas van morgen is een mooi initiatief waarbij kinderen de mogelijkheid krijgen hun talenten te ontdekken en het geeft ze een steuntje in de rug richting een goede start op de arbeidsmarkt. Ik ben blij dat ik daar iets in kan betekenen. Bij Hoppenbrouwers staat talentontwikkeling hoog in het vaandel. Zo hebben we ook een Hoppenbrouwers Academy waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen met trainingen op maat.”

Programma

08.30 uur Leerlingen worden opgehaald door Rutger Hermans
09.00-10.00 uur Gezamenlijk ontbijt bij Pathé in Nijmegen-Lent.
10.30-11.30 uur Rondleiding Hoppenbrouwers Techniek Arnhem
11.30-12.30 uur Meewerken opdrachten ‘van tekening naar panelenbouw’
12.30-13.00 uur Lunch
13.00-15.30 uur Projectbezoek (Vitens)
15.30-16.00 uur De Baas van Morgen wordt thuisgebracht

Over JINC Baas van Morgen

JINC is actief in vijftien regio’s en wordt ondersteund door meer dan 850 zakelijke partners. Hun visie is dat ieder kind talent heeft. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkeloosheid en minder rolmodellen. JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaald en ieder kind kansen krijgt. Om dat te bereiken helpen ze kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen en ontdekken ze welk werk bij hun talenten past. Met hun projecten bereiken ze ruim 63.500 basisschool- en vmbo-leerlingen per jaar. JINC Baas van Morgen is een van deze programma’s.

Over Hoppenbrouwers Techniek 

Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek is een technisch dienstverlener voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Doel is om de beste en duurzaamste installateur van Nederland te worden. Hoppenbrouwers is een familiebedrijf dat sinds 1918 is uitgegroeid naar een onderneming met meer dan 1800 medewerkers op meerdere locaties in Nederland. De kracht van Hoppenbrouwers is dat het de medewerkers centraal stelt. Dat betekent dat zij volop kansen krijgen zich op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen. Hiervoor heeft zij ook een eigen Hoppenbrouwers Academy en werkt ze nauw samen met scholen. Het bedrijf is ervan overtuigd dat op die manier klanten optimaal worden geholpen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.