Heftrucksimulator is heel echt

3 juli 2024 08:02

Heftrucksimulator  is heel echt

De heftrucksimulator leert je makkelijk en veilig heftruck rijden. Dit gloednieuwe leermiddel van Werkzaak Rivierenland heeft de Wow-factor! Ook iets voor jouw medewerkers?

De heftrucksimulator is een virtual reality trainingsomgeving die voelt als echt. De simulator leert je de heftruck besturen, verbetert je vaardigheden en bereidt je voor op je heftruckcertificaat. Werkzaak heeft deze simulator op haar locatie in Geldermalsen. Werkzoekenden oefenen ermee. Bijvoorbeeld in de voorbereiding op het examen. Werkzaak gebruikt het ook voor baan oriëntatie waardoor mensen enthousiast worden voor werken in een logistieke functie.

Ook inzetbaar voor Rivierenlandse werkgevers

Werkgevers en opleiders uit Rivierenland kunnen de heftrucksimulator ook gebruiken. Wil je weten wat er mogelijk is voor jouw medewerkers of aanstaande medewerkers? Mail met Leerlabgeldermalsen@werkzaakrivierenland.nl.

Voordelen:

  • Oefenen en verbeteren van heftruckvaardigheden, ook voor mensen met een diploma.
  • Mensen oefenen en leren zelf.
  • Verschillende moeilijkheidsgraden en oefeningen.
  • Veilige manier om kennis te maken, of als je geen ruimte hebt om in de praktijk te oefenen. Wow-factor!

Ervaringen

“De heftrucksimulator, geeft een hele ‘echte’ ervaring. Door de bewegende stoel voel je alles wat je doet.” Nick van Meerwijck. Praktijkbegeleider Werkzaak

Technologie & Inclusie maakt moeilijk werk makkelijk

De heftrucksimulator is onderdeel van het programma technologie & Inclusie van Werkzaak. Waarmee Werkzaak moeilijk werk makkelijker maakt zodat meer mensen aan het werk kunnen. Alle technologieën die we onderzoeken vind je op Tint-Rivierenland.nl. Interesse in de mogelijkheden van Technologie & Inclusie: bel met Malinda Janssen 06-14235569 .

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.