FietsChallenge A12 KOM IN BEWEGING VOOR HET GOEDE DOEL!

12 april 2022 14:13

FietsChallenge A12 KOM IN BEWEGING VOOR  HET GOEDE DOEL!

Na het succes van vorig jaar start het project A12 Slim Reizen ook dit voorjaar met de FietsChallenge A12. Deze fietsactie is speciaal voor bedrijven en instellingen in De Liemers en het centrum en oosten van Arnhem. We roepen bedrijven op om met zo veel mogelijk medewerkers deel te nemen en te fietsen voor goede doelen uit de regio. Gaat jouw bedrijf dit jaar de uitdaging aan?

Rondje om de aarde

Vorig jaar fietsten de deelnemers aan de FietsChallenge A12 samen in totaal bijna 55.000 kilometer. Ze droegen daarmee bij aan de vermindering van de drukte op de A12, bespaarden 9.954 kg CO2, vergrootten hun persoonlijke gezondheid en de gefietste kilometers leverden een geldbedrag op voor goede doelen in de regio. Vanwege dit succes krijgt de FietsChallenge A12 een vervolg. De actie loopt van 18 april tot en met 30 september 2022.

Benzinepomp inruilen voor fietspomp

De stijgende brandstofprijzen en de toenemende drukte van het verkeer op de A12 zijn voor veel mensen reden om op een andere manier naar het werk te reizen. Steeds meer mensen ruilen de benzinepomp in voor de fietspomp. Ook bedrijven hebben belang bij een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio. Bovendien draagt fietsen bij aan de vitaliteit van medewerkers. De FietsChallenge A12 sluit daar mooi op aan. Deze fietsactie wordt georganiseerd door het project A12 Slim Reizen, om forenzen in het actiegebied ‘De Liemers en het centrum en oosten van Arnhem’ te stimuleren vaker op de fiets naar het werk te gaan.

Sportieve uitdaging

Tijdens de FietsChallenge A12 stappen jouw medewerkers een maand lang op de fiets en gaan ze de uitdaging aan met zichzelf, met elkaar en met de teams van andere bedrijven in de regio. De speciale fiets-app (AVG-‘proof’) houdt bij hoeveel kilometer jouw medewerkers fietsen. Elke rit die begint of eindigt in het actiegebied telt mee. In de app is ook te zien wie aan kop gaat in het klassement en hoeveel er al gespaard is voor de goede doelen in deze fietsactie. Ga samen de competitie aan met andere bedrijven in de regio: wie heeft de sportiefste en fitste deelnemers?

Hoe meedoen?
Kijk op de actiepagina: www.fietschallengeA12.nl of neem contact op met Barbara van Ardenne (06 10 63 25 90) of Marc Kemink (06 20 35 27 22).

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.