Ergonomische hybride werkplek zonder financiële verrassingen

6 april 2023 13:24

Ergonomische hybride werkplek zonder financiële verrassingen

Het zal menig ondernemer niet vreemd zijn. Je irriteert je aan een bepaalde dienstverlening waarvan je veelvuldig gebruik maakt. Je weet hoe het beter kan. Waarom niet zelf doen? In dit geval ontstond er bij Jasper van den Berg frustratie over de eindafrekening van verhuurlocaties van flexwerkplekken. Door naheffingen op het gebruik van media- of vergaderruimtes had hij geen grip op de kosten. Zijn oplossing: Hubbz Offices.

Grip op kosten

Jasper: “Voor mijn medewerkers en mijzelf maakte ik veelvuldig gebruik van flexplekken. Echter had ik er geen zicht op wanneer ze een media- of vergaderruimte gebruikten. Dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen vanwege naheffingen. Dat kan simpel anders: hybride werkplekken tegen één vast maandbedrag. Bovendien willen we een gezonde werkomgeving bieden. Vanuit dit gedachtengoed is Hubbz Offices ontstaan.”

Ontmoetingsplek

“3 april hebben we onze derde Hubbz locatie geopend aan de Jansbuitensingel 6 in Arnhem en daar zijn we hartstikke trots op. Bewust midden in de stad, om enerzijds een centrale ontmoetingsplek te creëren. En anderzijds hiermee het woon-werkverkeer verduurzamen. Openbaar vervoer is op loopafstand. Bij Hubbz Offices kun je lokaal hybride werken in een professionele en inspirerende omgeving. Je huurt tegen een vaste betaalbare prijs een ergonomische flexwerkplek met zit sta bureau inclusief extra scherm. Het enige dat je mee hoeft te nemen is je laptop en muis.”

Vast bedrag

“Eigenlijk kun je ons concept vergelijken met een sportschool. Je sluit een abonnement af voor €79,95 excl. btw per maand. Via onze applicatie reserveer je in slechts een paar stappen je werkplek of vergaderruimte. Je kunt onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten inclusief warme dranken. Met een abonnement kun je bij alle Hubbz locaties naar binnen. Reserveer wel tijdig. Bezet = bezet. Hubbz Offices is ideaal voor ZZP’ers, kleine bedrijven zonder eigen kantoor of met behoefte aan een flexibele schil, of werknemers van grote bedrijven die lokaal willen werken en daar thuis of op het hoofdkantoor geen mogelijkheden toe hebben. Ons doel: 100 vestigingen in Nederland waarbij we een duurzame en ergonomisch verantwoorde manier van lokaal hybride werken en ontmoeten bieden. 

www.hubbzoffices.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.