Efficiënt wegen met H. van Malestein Service & Techniek: De slimme keuze voor elk voertuig

26 juli 2024 16:30

Efficiënt wegen met H. van Malestein Service & Techniek: De slimme keuze voor elk voertuig

In de wereld van logistiek en transport draait alles om precisie en efficiëntie. Bij H. van Malestein Service & Techniek begrijpen we dit als geen ander. Met onze geavanceerde weegsystemen helpen we bedrijven niet alleen tijd en geld besparen, maar ook de veiligheid en nauwkeurigheid van hun transporten verbeteren.

Waarom een weegsysteem van H. van Malestein?

Het uitrusten van voertuigen met een weegsysteem van H. van Malestein betekent direct meer inzicht en controle over materiaalstromen. Waar traditionele methoden vaak tijdrovend en onnauwkeurig zijn, bieden onze systemen een snelle en betrouwbare oplossing. Met merken zoals het Duitse Pfreundt en het Spaanse TesMatic garanderen wij topkwaliteit en innovatie.

Onze weegsystemen maken tijdrovende ritjes naar de weegbrug overbodig. Dit betekent dat je voertuigen direct op locatie kunt wegen, waardoor je kostbare tijd bespaart. Bovendien voorkom je met onze systemen eenvoudig dat voertuigen te zwaar of juist te licht beladen de weg op gaan. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënter laadproces, maar ook voor minder verkeersrisico’s.

Innovatie en techniek

Een van de grootste voordelen van onze weegsystemen is de mogelijkheid om gegevens direct te printen en naar de cloud te sturen. Dit maakt het integreren van weegdata in je ERP-systeem een fluitje van een cent. Met het Pfreundt Web Portal heb je altijd en overal inzicht in alle wegingen van elk voertuig op je terrein. Hierdoor kun je nauwkeurig bijhouden hoeveel materiaal er aanwezig is en wat er aan klanten gefactureerd kan worden.

De systemen zijn uit te breiden met verschillende printers, waardoor de machinist weegbonnen direct kan afdrukken en overhandigen. Dit maakt het administratieve proces niet alleen eenvoudiger, maar ook sneller en efficiënter.

Voordelen van een weegsysteem van H. van Malestein

Een weegsysteem van H. van Malestein biedt tal van voordelen die verder gaan dan enkel het wegen van ladingen. Hier een aantal op een rij:

  • Voorkomt over- en onderbelading: Zorgen voor optimale belading van voertuigen, wat de veiligheid en efficiëntie verhoogt.
  • Verhoogt efficiëntie van het laadproces: Sneller en nauwkeuriger laden, wat tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.
  • Vermindert verkeersrisico’s: Nauwkeurige weging voorkomt overbelasting van voertuigen, wat de veiligheid op de weg bevordert.
  • Kostenbesparing: Geen onnodige ritjes naar de weegbrug, wat tijd en brandstofkosten bespaart.
  • Eenvoudige installatie: Weegsystemen zijn gemakkelijk te installeren op verschillende voertuigtypes.

Onze weegsystemen zijn beschikbaar voor verschillende voertuigen, zoals graafmachines, wielladers, verreikers en nog veel meer. Ben je specifiek op zoek naar een weegsysteem voor heftrucks? Dan is ons heftruck weegsysteem wellicht de perfecte oplossing voor jouw bedrijf. Dit systeem biedt dezelfde voordelen van precisie en efficiëntie, speciaal ontworpen voor heftrucks.

Onze service

Bij H. van Malestein staan we voor kwaliteit, niet alleen als het gaat om onze producten, maar ook onze service. Ons team van specialisten staat klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij de installatie en het onderhoud van de weegsystemen. Met jarenlange ervaring en samenwerking met toonaangevende leveranciers, zoals Pfreundt en TesMatic, kunnen wij je de beste oplossingen bieden.

Neem contact met ons op!
Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op voor een kosteloze demonstratie of persoonlijk advies. Henri van Malestein, onze productspecialist, vertelt je graag meer over de mogelijkheden en voordelen van onze weegsystemen.

Bezoek onze website www.hvanmalestein.nl voor meer informatie en om ons volledige assortiment te bekijken. Je kunt ons ook bereiken via henri@hvanmalestein.nl of telefonisch op +31 623566602.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.