Een springplank voor ondernemers: het MKB Next event

17 juni 2024 13:59

Een springplank voor ondernemers: het MKB Next event

Op 14 november 2024 vindt het MKB Next event plaats in Utrecht, een dag vol inspiratie, kennisdeling en netwerken. Als ondernemer ben je continu allerlei ballen in de lucht aan het houden. Je geniet van het ondernemen en je omzet groeit, maar de keerzijde is dat je agenda en hoofd steeds voller worden. Het kan voelen alsof je bedrijf je boven het hoofd groeit. Herkenbaar? Je bent niet de enige.

Dit event, georganiseerd door Businesscoach Nederland, richt zich op de groeipijnen van ondernemers en helpt je deze te doorbreken. Maak de sprong en ontdek hoe je jouw bedrijf naar de volgende groeifase kunt brengen.

Een dag vol inspiratie

Ervaar een dag gevuld met inspiratie en diepgaande inzichten. Ontdek de geheimen van leiderschap en groei met Ray Klaassens, de charismatische hoofdinstructeur van het tv-programma "Kamp van Koningsbrugge" en auteur van "Groeipijn". Laat je meeslepen door zijn krachtige verhalen over commitment en eigenaarschap, gevoed door zijn ervaringen bij de Special Forces. Ray's onvergetelijke motto's zoals "je bent wat je doet" en "karakter is wat overblijft als niemand kijkt" zullen resoneren en inspireren.

Verbreed ook je zakelijke horizon met Annemarie van Gaal, een van Nederlands meest vooraanstaande zakenvrouwen. Beginnend in de jaren negentig, richtte Annemarie de grootste onafhankelijke uitgeverij in Rusland op en verkocht deze succesvol in 2000. Terug in Nederland heeft zij zich ingezet voor financiële bewustwording door middel van haar boeken en televisieoptredens. Bekend van programma’s als "Dragon’s Den" en "Een Dubbeltje Op Zijn Kant", en als columnist voor het Financieele Dagblad en De Telegraaf, deelt Annemarie waardevolle inzichten in financieel beheer en investeringen.

Dompel je onder in een dag van waardevolle keynotes die jou als ondernemer niet alleen zullen inspireren, maar ook concrete handvatten bieden om jouw bedrijf verder te helpen.

Praktische workshops

Naast de inspirerende lezingen biedt het MKB Next event jou de kans om deel te nemen aan diverse hands-on workshops. Deze sessies richten zich op specifieke aspecten van ondernemerschap, zoals marketingstrategieën en leiderschapsontwikkeling. Onder leiding van ervaren business coaches ontwikkel je praktische vaardigheden die je direct in je eigen bedrijf kunt toepassen. Deze vaardigheden vormen de basis voor verdere verdieping tijdens onze businesscoaching sessies.

Businesscoaching

Verdiep de tijdens de workshops opgedane kennis in onze businesscoaching sessies, waar je als ondernemer ondersteund wordt bij het identificeren en oplossen van specifieke uitdagingen en kansen binnen jouw onderneming. Door één-op-één te werken met een ervaren coach, ontvang je gerichte adviezen en strategieën die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke bedrijfssituatie. De inzichten die je hier opdoet, kun je vervolgens inzetten om jouw netwerk effectief uit te breiden op het netwerkplein.

Netwerkplein

Als natuurlijke voortzetting van de geleerde lessen in onze keynotes, workshops en businesscoaching, biedt het netwerkplein je de uitgelezen kans om te netwerken met andere ondernemers. Hier kun je ervaringen uitwisselen, waardevolle contacten leggen en mogelijk samenwerkingen aangaan die jouw bedrijf kunnen versterken. De informele setting tijdens de break, lunch en netwerkborrel zorgt ervoor dat je in een ontspannen sfeer kunt netwerken, waarbij elk gesprek een potentieel startpunt is voor toekomstige ondernemingen.

Ontdek MKB Next: Hét Business Event voor Ondernemers

Ervaar jij als ondernemer uitdagingen in je groei? Wil je leren van experts en overleggen met gelijkgestemden? Dan is MKB Next het ideale business event voor jou.

Waarom deelnemen aan MKB Next?

  • Leer van experts: Verkrijg waardevolle inzichten die je direct kunt toepassen binnen je bedrijf.
  • Netwerk met gelijkgestemden: Leg contacten die cruciaal kunnen zijn voor je toekomstige zakelijke successen.
  • Unieke workshops en sessies: Krijg toegang tot uniek ontworpen workshops en businesscoaching die nergens anders beschikbaar zijn.

Speciale Early Bird Aanbieding Schrijf je nu in en profiteer van de Early Bird korting! Tot 12 juli kun je jouw ticket aanschaffen voor slechts €395, een besparing van €100 op de reguliere prijs van €495.

Meld je aan Bezoek onze website voor meer informatie en om je direct in te schrijven: MKB Next. Mis deze kans niet om als ondernemer een sprong voorwaarts te maken!

MKB Next van Businesscoach Nederland
Telefoon: 030-2001020
Email: info@businesscoach.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.