Ecuri Academy: dé expert in permanente make-up opleidingen

12 juli 2024 11:41

Ecuri Academy: dé expert in permanente make-up opleidingen

Ecuri Academy, gevestigd in Capelle aan den IJssel, staat bekend als dé toonaangevende opleider op het gebied van permanente make-up (PMU). Met bijna 10 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit en innovatie, biedt Ecuri Academy hoogwaardige PMU-opleidingen aan voor zowel beginnende als gevorderde PMU-artiesten. De academy benadrukt twee kernopleidingen: de Basistraining Powder Brows en de Basistraining Allround PMU.

Het belang van een goede opleiding voor beauty professionals

Voor ondernemers en schoonheidsspecialisten die al werkzaam zijn in de beautybranche, is een goede PMU-opleiding essentieel. Veel schoonheidsspecialisten breiden hun diensten uit met PMU om aan de groeiende vraag te voldoen. Een goede opleiding is cruciaal voor het succes en de kwaliteit van de behandelingen die zij aanbieden. Bij Ecuri Academy zorgen wij ervoor dat onze cursisten niet alleen de beste technieken leren, maar ook blijvende ondersteuning ontvangen om hun vaardigheden voortdurend te verbeteren.

Consuelo Rinaldi, een gerenommeerde PMU Master en winnaar in twee categorieën bij het Nederlands kampioenschap PMU (Wulop Nederland), deelt haar ervaring: "Bijna 10 jaar geleden startte ik een opleidingscentrum in Italië en vanaf 2019 werk ik ook als PMU Master bij Ecuri Academy. Bij Ecuri streven we altijd naar de beste kwaliteit, zowel in het lesgeven als het artistiek werk. Zo blijf ik mijn trainingsmethoden verder ontwikkelen."

Waarom kiezen zoveel mensen voor de opleidingen bij Ecuri Academy?

Bij Ecuri Academy ligt de focus op het waarmaken van dromen als PMU-artiest. Wij bieden niet alleen de beste opleidingen, maar ook levenslange ondersteuning, zodat klanten altijd met het juiste niveau en kennis aan de slag gaan. Hier zijn enkele redenen waarom de opleidingen van Ecuri Academy uniek zijn:

  • Actuele kennis en technieken: Altijd de nieuwste trends en methoden in PMU.
  • Geschikt voor alle huidtypes: Na de opleiding zijn de cursisten klaar om alle huidtypes te behandelen.
  • Direct aan de slag: Met het behaalde certificaat kan iedereen meteen beginnen als artist.
  • Garantie op succes: Wanneer trainees de eisen niet behaald hebben, kunnen zij gratis terugkomen en aansluiten bij de volgende training.
  • Erkende certificaten: De certificaten van Ecuri Academy worden geaccepteerd door verzekeraars.
  • Werkruimte faciliteiten: Heeft een klant geen eigen werkruimte? Zij kunnen kosteloos terugkeren met hun eigen klant.
  • 24/7 ondersteuning: Na het afronden van de opleidingen staat Ecuri altijd klaar, voor altijd!
  • Hoge kwaliteitsstandaarden: Gebruik van alleen de beste pigmenten en apparatuur, en een curriculum dat zowel basis- als geavanceerde technieken behandelt, zoals microblading en micropigmentatie.

Voor meer informatie over de PMU-opleidingen en om je aan te melden, bezoek de website of neem contact op via de onderstaande gegevens.

Ecuri Academy B.V.
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
Nederland
Email: info@ecuriacademy.com
Website: www.ecuriacademy.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.