Duurzame Epson Workforce printers

1 oktober 2024 14:28

Duurzame Epson Workforce printers

Epson heeft het voor elkaar gekregen, duurzaamheid combineren met uitstekende prestaties tegen lage kosten.

Met de innovatieve Heat-Free technologie en betrouwbare prestaties, staan Epson WorkForce printers garant voor efficiëntie, energiebesparing en minder impact op het milieu en dat tegen lage kosten voor printen.

Duurzame Heat-Free Technologie

De Epson WorkForce printers en kopieermachines zijn uitgerust met de unieke Heat-Free technologie. In tegenstelling tot traditionele laserprinters, die warmte nodig hebben om toner op papier te hechten, werkt de Heat-Free technologie zonder warmteopwekking. Dit resulteert in een veel snellere opstarttijd en tot wel 88% minder energieverbruik. Omdat er geen warmte nodig is, zijn er ook minder onderdelen die kunnen slijten, wat de betrouwbaarheid en levensduur van de printer verhoogt.

Energie- en CO2-besparing

Een van de belangrijkste voordelen van de Epson WorkForce printers is hun lage energieverbruik. Doordat er geen opwarming nodig is, kunnen deze printers tot 88% minder energie verbruiken in vergelijking met traditionele printers. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op de energierekening, maar draagt ook bij aan een lagere CO2-uitstoot.

Volgens Epson's eigen onderzoeken kan een gemiddelde Epson WorkForce printer meer dan 50% CO2-uitstoot besparen in vergelijking met een conventionele laserprinter. Dit maakt de WorkForce printers en kopieermachines ideaal voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Verschillende Modellen

Epson biedt een breed scala aan WorkForce modellen als printers, all-in one printers en kopieerapparaten die geschikt zijn voor verschillende zakelijke behoeften.

  • Epson WorkForce printers voor klein zakelijk gebruik: Deze printers zijn ideaal voor kleine kantoren en thuiswerkplekken die regelmatig moeten afdrukken. Deze Epson printers staan bekend om hun hoge printsnelheden, energie-efficiëntie en scherpe afdrukkwaliteit, wat resulteert in lagere kosten per pagina in vergelijking met veel traditionele laserprinters.
  • Epson WorkForce Pro printers: De Epson Workforce Pro printers zijn gemaakt voor bedrijven met een hoger printvolume. Deze printers bieden hoge afdruksnelheden, duurzaamheid en uitgebreide opties zoals dubbelzijdig printen, meerdere papierlades, een groot touchscreen en geavanceerde beveiligingsopties.
  • Epson WorkForce Enterprise: De Epson Workforce Enterprise modellen zijn geavanceerde multifunctionele printers die zijn ontworpen voor de behoeften van

drukke kantooromgevingen. De Epson Workforce Enterprise modellen zijn als A4 multifunctionals en als A3 multifunctionals leverbaar voor bedrijven die het maximale eisen van hun printerpark op het gebied van printen, scannen en beveiliging.

Voordelen van Epson WorkForce Printers

Naast duurzaamheid en betrouwbaarheid bieden Epson WorkForce printers ook een aantal andere voordelen:

  • Hoge printsnelheden: Met afdruksnelheden tot 100 pagina's per minuut (afhankelijk van het model), zorgen deze printers voor efficiënte workflow en minimale wachttijden.
  • Kwalitatieve afdrukken: De printers leveren scherpe en heldere afdrukken, zelfs bij hoge snelheden. Dit maakt ze geschikt voor professionele documenten en marketingmateriaal.
  • Lagere kosten per afdruk: De WorkForce modellen zijn zuiniger in het gebruik van inkt, wat resulteert in lagere kosten per afdruk, vooral in vergelijking met laserprinters.
  • Gebruiksgemak: Met functies zoals mobiele printmogelijkheden, eenvoudige netwerkintegratie en intuïtieve touchscreens, zijn de WorkForce printers zeer gebruiksvriendelijk.

Epson WorkForce printers en kopieermachines met Heat-Free technologie bieden een milieuvriendelijke oplossing zonder concessies te doen aan prestaties. Ze zijn energiezuinig, betrouwbaar, en kostenbesparend, wat ze een slimme keuze maakt voor elk bedrijf dat duurzaamheid en efficiëntie wil combineren. Met een grote keuze aan modellen is er altijd een Epson WorkForce printer die past bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.